Candidatul PC la preşedinţia CJ Sălaj este un om de afaceri local

Candidatul PC la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj este Constantin Pop, un om de afaceri local.

5 afișări

Preşedintele PC Sălaj, Cristea Sorin, a anunţat şi candidatul pentru Primăria Zalău, acesta fiind Ioan Leitan, cadru didactic în municipiu.

"Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, candidatul nostru este Constantin Pop, om de afaceri local. În ceea ce priveşte Primăria Zalău, vom susţine candidatura lui Ioan Leitan, profesor. Obiectivul pe care ni l-am propus pentru apropiatele alegeri este depăşirea pragului electoral de 5 la sută, două posturi de consilier judeţean şi tot atâtea de consilier local", a spus preşedintele PC Sălaj.

Constantin Pop, candidatul susţinut de conservatorii sălăjeni pentru conducerea CJ, nu a mai făcut politică până în prezent, el fiind patronul unei firme de tâmplărie PVC.

Candidatul pentru Primăria Zalău, Ioan Leitan, activează în politică din 1992, fiind cunoscut pe plan local ca persoana care a înfinţat filiala judeţeană a Partidului Social Muncitoresc, ce a fuzionat în cele din urmă cu PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici