Directorul Direcţiei Silvice Sălaj, susţinut de PNL pentru preşedinţia CJ

Preşedintele PNL Sălaj, deputatul Cătălin Micula, a anunţat, miercuri, că liberalii sălăjeni îl susţin pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pe directorul Direcţiei Silvice, Dorel Oros, întrucât "are calităţi de lider şi poate schimba orientarea politică actuală" din mai multe localităţi.

21 afișări

Candidatul PNL pentru şefia CJ Sălaj a fost anunţat într-o conferinţă de presă.

"Candidatul nostru pentru şefia Consiliului Judeţean este Dorel Oros. Considerăm că este o persoană care are calităţi de lider şi capacitatea de a schimba orientarea politică actuală din multe localităţi din judeţ. Spun acest lucru mai ales că propunerea ca Dorel Oros să fie candidatul nostru pentru conducerea administraţiei judeţene nu a venit din partea conducerii locale a partidului sau din cea a conducerii centrale, ci în urma discuţiilor cu oamenii noştri din teritoriu. Pentru că îl cunosc prin activitatea desfăşurată ca director al Direcţiei Silvice Sălaj, oamenii îl apreciază şi credem că este un candidat valoros", a declarat preşedintele PNL Sălaj.

Candidatul liberalilor, Dorel Oros, este şi actualul vicepreşedinte al filialei judeţene a PNL.

Potrivit sursei citate, pentru alegerile din iunie, obiectivul pe care şi l-au propus liberalii sălăjeni este atingerea unui prag de 25 la sută.

"Ţinta noastră este să avem 25 la sută din voturi, iar asta fără să încheiem alianţe preelectorale cu alte formaţiuni politice", a spus Micula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici