Gabriel Plăiaşu, candidatul PNL Dâmboviţa la funcţia de preşedinte al CJ

Delegaţia Permanentă a PNL Dâmboviţa a validat candidaturile deputatului Gabriel Plăiaşu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a lui Dănuţ Bădău pentru funcţia de primar al oraşului Pucioasa, candidaturile fiind anunţate luni.

23 afișări
Imaginea articolului Gabriel Plăiaşu, candidatul PNL Dâmboviţa la funcţia de preşedinte al CJ

Gabriel Plăiaşu, candidatul PNL Dâmboviţa la funcţia de preşedinte al CJ

Gabriel Plăiaşu a devenit deputat în 2008, după eliberarea unui loc în Camera Deputaţilor, iar Dănuţ Bădău este în prezent consilier local la Primăria Pucioasa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liberalii au precizat, luni, că urmează să desemneze în zilele următoare şi candidatul la primăria municipiului Târgovişte, după aflarea rezultatului sondajului comandat de conducerea organizaţiei judeţene a PNL.

"Suntem candidaţi puternici şi vom demonstra în alegerile locale că merităm din plin încrederea electoratului dâmboviţean. Dâmboviţa are nevoie de liberali în funcţiile de conducere la Consiliul Judeţean şi are nevoie de primari PNL", a declarat candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu.

Contracandidaţii lui Plăiaşu la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, anunţaţi până acum oficial, sunt: deputatul Florin Popescu, de la PDL şi Gheorghe Ana, de la PSD , actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Dîmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici