Imnul de campanie al PSD cântat de Marcel Pavel, lansat la Târgu Mureş

Imnul de campanie al PSD a fost lansat în premieră, vineri, la Târgu Mureş, de cântăreţul Marcel Pavel, la prezentarea candidaţilor judeţeni ai Alianţei PSD+PC pentru Camera Deputaţilor şi Senat, printre care se numără şi Victor Socaciu, care a orchestrat piesa.

111 afișări
Imaginea articolului Imnul de campanie al PSD cântat de Marcel Pavel, lansat la Târgu Mureş

Imnul de campanie al PSD cântat de Marcel Pavel, lansat la Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

Versurile imnului, care începe cu "E sfântă libertatea pe pământ, a tuturor şi a oricui", au fost compuse pentru campanie de Adrian Păunescu, iar orchestrarea îi aparţine lui Victor Socaciu.

Interpretul principal este Marcel Pavel, însă la refren contribuie şi solista Luminiţa Anghel.

După alocuţiunile candidaţilor, Marcel Pavel a cântat imnul PSD şi alte melodii.

Prezentarea candidaţilor judeţeni ai Alianţei PSD+PC pentru Camera Deputaţilor şi Senat a avut loc în centrul municipiului Târgu Mureş, lângă statuia lui Avram Iancu, în prezenţa a câteva sute de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici