Liviu Negoiţă va fi şeful de campanie al lui Vasile Blaga - surse

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, va fi şeful de campanie al lui Vasile Blaga, care va fi desemnat de PDL drept candidat al partidului la Primăria Capitalei, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

16 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă va fi şeful de campanie al lui Vasile Blaga - surse

Liviu Negoiţă va fi şeful de campanie al lui Vasile Blaga - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Surse PDL au precizat, pentru MEDIAFAX, că primarul Sectorului 3, vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă, va fi şef al campaniei secretarului general al partidului, Vasile Blaga, care urmează să fie nominalizat candidat la Primăria Capitalei.

Vasile Blaga îşi va menţine, însă, funcţia de şef al campaniei electorale a PDL.

PDL îl va desemna oficial pe Vasile Blaga la Primăria Bucureştiului după summit-ul NATO.

Pe 11 aprilie, PDL îşi va lansa candidaţii la primării şi la preşedinţia consiliilor judeţene, într-o manifestare organizată la Sala Palatului, la care vor participa 7.000 de invitaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici