Olteanu anunţă că notarul Vasile Varga va fi candidatul PNL la şefia CJ Brăila

Coordonatorul politic al campaniei electorale a liberalilor, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Vasile Varga, membru al conducerii Uniunii Notarilor Publici din România, va candida din partea PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila.

19 afișări

Candidatura liberalului Vasile Varga, membru în Biroul Executiv al Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, va fi validată de conducerea PNL, luni, în şedinţa Biroului Politic Central, în care liderii liberali ar trebui să finalizeze lista candidaturilor pentru alegerile locale.

Liderii PNL au validat, până acum, majoritatea candidaţilor pentru primăriile reşedinţelor de judeţ, dar şi pe cei pentru şefia consiliior judeţene. Nu au fost încă stabiliţi candidaţii la Primăria Cluj-Napoca, unde liderii din teritoriu nu au reuşit să propună liderilor de la centru un candidat convenabil, primăriile sectoarelor 2, 3, 4 şi 5, unde liberalii încearcă să găsească candidaţi care să aibă notorietate şi capacitate administrativă, dar şi candidaţii pentru Primăria Sfântu Gheorghe şi şefia CJ Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici