Preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, pe locul doi pe buletinele de vot

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc (PDL) ocupă locul doi pe buletinele de vot, pe primul loc fiind candidatul PSD, Ilie Sârbu, în timp ce pe locul trei este Ştefan Glăvan (PC), pe patru - Ioan Bruma (PRM), iar pe locul cinci - Viorel Coifan (Alianţa pentru Timiş).

98 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, pe locul doi pe buletinele de vot

Preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, pe locul doi pe buletinele de vot

Pe locul şase este situat Francisc Halasz, candidatul UDMR.

Potrivit BEJ, la tragerea la sorţi au avut prioritate partidele parlamentare, iar după acestea a avut loc tragerea la sorţi pentru pardidele neparlamentare.

Primul loc la partidele neparlamentare, adică locul şapte, este ocupat de Partidul Renaşterea României, urmat de Partida Romilor Pro Europa, iar pe ultimele locuri adică 15 şi 16, sunt candidaţii PIN, respectiv cei ai Uniunii Pensionarilor şi Solidarităţii Sociale.

Pentru Primăria Timişoara, ordinea pe buletinele de vot pentru candidaţii partidelor parlamentare este aceeaşi cu cea pentru CJ Timiş.

Pe primul loc se află Ion Răducanu (PSD), al doilea Gheorghe Ciobanu (PDL), locul trei Maria Grapini (PC), locul patru Ioan Brumar (PRM), locul cinci Gheorghe Ciuhandu (Alianţa pentru Timiş) şi locul şase revine lui Antonie Nicolae (Partidul Naţional Democrat Creştin), pentru că UDMR nu are candidat pentru Primăria Timişoara. Pe ultimele locuri pentru Primăria Timişoara sunt, pe zece, Rodica Vlad (PIN), pe 11 Narcis Croitoru (UPSC) şi pe 12 Tiberiu Martonossy (PNG-CD).

Potrivit reprezentanţilor BEM şi BEJ tragerea la sorţi a avut loc în prezenţa delegaţiilor tuturor partidelor şi nu au existat nemulţumiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici