Preşedintele PSD Arad candidează pentru şefia Consiliului Judeţean

Conducerea PSD Arad şi-a anunţat, joi, candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean, acesta fiind preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Florin Remeţan.

12 afișări

Remeţan a fost ales cu unanimitate de voturi la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Arad, fiind singurul care şi-a exprimat dorinţa de a candida.

Florin Remeţan a prezentat, joi, şi lista de candidaţi ai partidului pentru mandate de consilieri judeţeni. Pe locul nouă al listei se află un reprezentat al CNSLR Frăţia Arad, în baza acordului semnat la nivel naţional între PSD şi sindicat. Locul primit i-a nemulţumit însă pe liderii "Frăţia" Arad.

"Şi-au exprimat nemulţumirea, dar deocamdată este cel mai bun loc pe care-l puteam oferi. Nu este bătut în cuie, mai discutăm, mai negociem, este posibil să mai schimbăm câte ceva pe listă", a spus Remeţan.

La şefia CJ Arad şi-au mai anunţat candidatura, până în prezent, senatorul Nicolae Ioţcu (PDL), preşedintele PNL Arad, Cristian Stragea şi un asistent universitar, Mircea Sferdean, care va candida pentru PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici