PRM Bistriţa-Năsăud ţine secret numele unor candidaţi la primării

Deputatul Ioan Aurel Rus, preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PRM, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o conduce nu va mai da publicităţii numele unor candidaţi cu şanse mari de a câştiga fotolii de primari de teamă să nu fie luaţi de alte partide.

13 afișări
Imaginea articolului PRM Bistriţa-Năsăud ţine secret numele unor candidaţi la primării

PRM Bistriţa-Năsăud ţine secret numele unor candidaţi la primării

"Am avut două cazuri. După ce ne-am luptat din răsputeri să găsim cel mai bun om la Prundu Bârgăului, a venit PSD şi ni l-a luat. La fel s-a întâmplat şi la Măgura Ilvei, unde ni l-au luat conservatorii. De departe însă, cel mai agresiv în asaltul oamenilor este preşedintele liberalilor, deputatul Ioan Turc. O să am o discuţie cu el să termine cu practicile acestea. Nu au de gând să-şi caute oameni şi să muncească", a declarat Ioan Aurel Rus.

Liderul judeţean al PRM a spus că metoda prin care persoanele nominalizate de PRM pentru diverse funcţii sunt atrase în alte partide este cea a controalelor făcute de instituţiile statului şi a intimidării.

"Noi nu mai anunţăm niciun nume de candidat. Le facem doar dosarele şi îi înregistrăm. Ne-am lămurit cum se acţionează mai nou", a declarat Rus.

Potrivit sursei citate, PRM şi-a propus să câştige şase primării din judeţ din 62 şi să ia între şase şi şapte fotolii de consilieri judeţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici