PSD Dâmboviţa a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

Reprezentanţii filialei Dâmboviţa a PSD au depus, luni, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

91 afișări
Imaginea articolului PSD Dâmboviţa a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

PSD Dâmboviţa a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Ion Stan, preşedintele PSD Dâmboviţa, social-democraţii vor să câştige în acest judeţ cinci mandate de deputat şi două de senator.

În ceea ce priveşte campania electorală, Stan a spus că doreşte ca aceasta să se desfăşoare în mod decent, "fără atacuri murdare, aşa cum s-a întâmplat
la cea pentru locale".

"La Senat candidează, în colegiul 1, în nordul judeţului, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Adrian Tutuianu, la colegiul 2, pe zona Târgovişte - Moreni, candidat este omul de afaceri Marian Drăguşin de la Partidul Conservator, iar în colegiul 3, pe zona de sud a judeţului, este Ion Nicolae, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi fost deputat. Candidaţii PSD la Camera Deputaţilor sunt, în ordinea numerică a colegiilor: Sache Nicolaescu, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Stat Valachia din Târgovişte, Gheorghe Ana, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa), subsemnatul, Victor Sanda, deputat, Ion Hermenean, consilier judeţean, Ion Dumitru, deputat, fost director Romsilva, Marian Tachianu şi notarul Georgeta Dincă", a declarat Ion Stan.

Stan a precizat că el este directorul de campanie al PSD Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare, iar judeţul este împărţit în opt colegii pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici