UDMR - primul pe buletinele de vot în judeţul Constanţa

UDMR ocupă primul loc pe buletinele de vot pentru alegerile locale în judeţul Constanţa, iar PDL ocupă ultimul loc pe această listă, conform rezultatului tragerii la sorţi de la Biroul Electoral Judeţean.

8 afișări
Imaginea articolului UDMR - primul pe buletinele de vot în judeţul Constanţa

UDMR - primul pe buletinele de vot în judeţul Constanţa

Potrivit preşedintelui BEJ Constanţa, Cristina Ghernaja, UDMR va fi urmat pe buletinele de vot de PRM, PNL, PC, PSD şi PDL. Ordinea ar trebui să fie valabilă şi pentru candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, dar pentru că UDMR nu a avut un candidat pentru preşedinţia instituţiei, pe buletinele de vot primul candidat va fi cel al PRM, Dan Nicolae Rahău.

Acesta va fi urmat de George Dragomir (PNL), Marian Pană (PC), Nicuşor Constantinescu (PSD), Ion Popescu (PDL), urmaţi de candidaţii partidelor neparlamentare.

Acelaşi lucru se întâmplă şi pentru Primăria şi Consiliul Local Constanţa. Astfel, pe buletinul de vot pentru alegerea primarului municipiului Constanţa, pe primul loc este Eugen Vasile Rădulescu (PRM), urmat de Victor Manea (PNL), Lucian Iancu (PC), Radu Mazăre (PSD), Dorel Onaca (PDL), Valentin Adem (PSR), Corneliu Neagoe (PNŢCD), Mircea Alexandru (Partida Romilor), Cătălin Dancu (PNG), Constantin Frăţilă (FDR), Florentin Chiforeanu (Partidul Ecologist) şi Marius Pricopie (UPSC).

Campania electorală pentru alegerile locale a început de vineri, 2 mai, şi va dura până pe 31 mai, la ora 07.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici