Vasile Bondar este candidatul PDL Maramureş la Primăria Sighetu Marmaţiei

PDL Maramureş şi-a lansat, miercuri, candidatul la Primăria Sighetu Marmaţiei, acesta fiind Vasile Bodnar, directorul spitalului din localitate şi care este membru de partid de o zi.

66 afișări

Liderul PDL Maramureş, Mircea Man, a anunţat că partidul din care face parte îl va avea drept candidat pentru postul de primar al celei de-a doua localităţi ca mărime din Maramureş pe directorul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, Vasile Bodnar.

Acesta a fost nominalizat ca posibil candidat la Primăria Sighetu Marmaţiei şi de către PNL, partid din care a făcut parte până la sfârşitul lunii martie a acestui an, dar a pierdut în faţa lui Ovidiu Nemeş. După ce a pierdut nominalizarea, Vasile Bodnar a demisionat din PNL şi a trecut la PDL.

Cu toate acestea, Vasile Bodnar a spus că trecerea lui la PDL nu are nicio legătură cu faptul că nu a fost preferat de către liberali în cursa pentru postul de primar.

Şi liderul democrat-liberalilor maramureşeni, Mircea Man, a întărit acest lucru, declarând că nu a dorit să se răzbune în acest fel pe liberali, care recent l-au atras de partea lor pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Pamfil Bercean, prim-vicepreşedintele demisionar al PDL Maramureş.

"Am aşteptat îndelung să lansăm candidatul la Primăria Sighetu Marmaţiei pentru că este un post important şi am dorit un candidat puternic. Domnul doctor are şanse în cursa pentru primărie", a spus Mircea Man.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici