Viceprimarul PNL al Sucevei, Angela Zarojanu, şi-a înscris candidatura la funcţia de primar

Viceprimarul PNL al Sucevei, Angela Zarojanu, şi-a înscris, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, depunând, totodată, la Biroul Electoral Municipal şi lista cu candidaţii PNL la Consiliul Local Suceava.

14 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul PNL al Sucevei, Angela Zarojanu, şi-a înscris candidatura la funcţia de primar

Viceprimarul PNL al Sucevei, Angela Zarojanu, şi-a înscris candidatura la funcţia de primar

Angela Zarojanu, care a venit îmbrăcată numai în galben, s-a arătat extrem de optimistă în privinţa rezultatelor pe care echipa sa le va obţine la alegerile locale.

Zarojanu a fost secondată în demersul său de Vasile Mocanu, şeful Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava, care candidează pentru Consilul Local şi vizează unul dintre cele două posturi de viceprimar al Sucevei.

"Suntem mai hotărâţi ca niciodată să câştigăm pentru că trebuie să existe o continuitate în proiectele liberale şi pentru că Suceava trebuie să devină un oraş european. Acest lucru nu se poate face decât prin forţa liberalilor", a spus Zarojanu.

Ea a precizat că PNL Suceava doreşte să obţină în municipiul reşedinţă de judeţ funcţia de primar, una dintre cele două funcţii de viceprimar şi opt locuri în Consiliul local.

Angela Zarojanu este preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava şi a fost aleasă viceprimar în urma alegerilor din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici