Zalău: PDL Sălaj, obligat să-şi dezlipească o parte din afişe

PDL Sălaj a fost obligat, luni, de Biroul Electoral al Circumscripţiei (BEC) Zalău să dezlipească o parte a afişelor electorale din municipiu, din cauză că depăşeau spaţiul alocat.

8 afișări
Imaginea articolului Zalău: PDL Sălaj, obligat să-şi dezlipească o parte din afişe

Zalău: PDL Sălaj, obligat să-şi dezlipească o parte din afişe

Preşedintele Biroului Electoral al Circumscripţiei (BEC) Zalău, Vasile Caraba, a declarat, luni, că decizia privind afişele PDL Sălaj a fost luată ca urmare a unei plângeri depuse de PNL Sălaj, care a reclamat şi faptul că democrat-liberalii au lipit afişele încă din ziua precedentă începerii campaniei electorale.

"Am fost sesizaţi de către PNL Sălaj, printr-o plângere depusă la noi, cu privire la faptul că PDL Sălaj şi-a început campania electorală înainte de ora 00.00 a datei de 2 mai. De asemenea, aceştia ne-au semnalat că democrat-liberalii au depăşit spaţiul alocat pentru afişaj prin lege pe panourile electorale şi ca urmare au cerut ca toate afişele în plus să fie dezlipite. În privinţa primului aspect reclamat, am constatat că nu există probe care să dovedească acest lucru, dar pentru depăşirea spaţiului acordat am luat măsuri şi am dispus înlăturarea afişelor respective", a declarat preşedintele BEC Zalău.

Afişele electorale au apărut în Zalău imediat după începerea campaniei electorale, acestea putând fi observate pe clădirile din zonele cu trafic intens ale municipiului sau pe mijloacele de transport în comun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici