Pavel Abraham se consideră discriminat

Fostul chestor Pavel Abraham, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat, pentru Q Magazine, că un grup de interese încearcă discriminarea sa pentru a privilegia candidatura Elenei Băsescu.

119 afișări
Imaginea articolului Pavel Abraham se consideră discriminat

Pavel Abraham se consideră discriminat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pot crede că există cineva care are scopul ca eu să nu apar în niciun sondaj de opinie care a fost dat publicităţii", a declarat Pavel Abraham

"La secţiunea candidaţi independenţi, apare doar Elena Băsescu. Apoi, sondajele se termină, brusc, cu secţiunea «alţi candidaţi». Este aberant! Cum poţi să treci într-o analiză sociologică categoria «alţi candidaţi» când eu sunt singurul candidat care mai există? Candidaţi independenţi suntem doar eu şi Elena Băsescu. Cu menţiunea că eu sunt aruncat în anonimat şi nu apar în absolut niciun sondaj",a mai spus Abraham.

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Pavel Abraham pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici