Călin Popescu-Tăriceanu, reacţie după ce a obţinut 1,6% la votul din Capitală. Ce spune despre formaţiunea sa, ALDE

  • Politicienii au început să iasă la declaraţii de presă încă de duminică seara
  • Printre primii care au dat declaraţii a fost şi Călin Popescu-Tăriceanu, care s-a declarat nemulţumit de rezultatele parţiale la alegeri
  • „Aceste rezultate arată, o dată în plus, polarizarea care s-a produs şi rezultatul votului politic”, a spus şeful ALDE
19638 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu-Tăriceanu, reacţie după ce a obţinut 1,6% la votul din Capitală. Ce spune despre formaţiunea sa, ALDE

Călin Popescu-Tăriceanu, reacţie după ce a obţinut 1,6% la votul din Capitală. Ce spune despre formaţiunea sa, ALDE

Şeful ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară dezamăgit de rezultatele parţiale la alegerile locale din acest an. Acesta a declarat duminică seara, după închiderea secţiilor de votare, faptul că procentele obţinute de către ALDE reprezintă „un motiv de dezamăgire profundă”.
 
„Se pare că se conturează ca ALDE să nu fi reuşit să atingă pragul electoral de 5% la Bucureşti şi în celelalte sectoare. (...) trebuie să vă spun că aceste rezultate reprezinta pentru mine un motiv de dezamăgire profundă, este o decepţie pe care cred că o împărtăşesc împreună cu colegii mei, candidaţii de la cele şase sectoare ale Bucureştiului”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, la sediul ALDE.
 
 
„Aceste rezultate arată, o dată în plus, polarizarea care s-a produs şi rezultatul votului politic. Din păcate, bucureştenii astăzi (n.red.) nu au ales între candidaţi, între programe, între idei, între proiecte, ci au ales între partide. Nu partidele vor conduce primăriile. Eu sunt mai vechi în politică şi sunt obişnuit cu momentele mai bune şi cu cele mai puţin bune", a mai spus şeful ALDE.
 
Călin Popescu-Tăriceanu a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei. Potriv rezultatelor parţiale ale exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, acesta a obţinut  1,6% din voturile alegătorilor. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici