PNL, învingător la Piatra Neamţ. Liberalii au câştigat Primăria şi cele mai multe locuri în CL

  • PNL s-a impus în oraşul Piatra Neamţ.
  • La alegerile locale de duminică, liberalii au câştigat Primăria şi cele mai multe locuri în Consiliul Local.
2881 afișări
Imaginea articolului PNL, învingător la Piatra Neamţ. Liberalii au câştigat Primăria şi cele mai multe locuri în CL

PNL, învingător la Piatra Neamţ. Liberalii au câştigat Primăria şi cele mai multe locuri în CL

PNL s-a impus în oraşul Piatra Neamţ. La alegerile locale de duminică, liberalii au câştigat Primăria şi cele mai multe locuri în Consiliul Local.

Candidatul PNL a câştigat alegerile pentru Primăria Piatra Neamţ. Andrei Carabelea a obţinut 7.696 voturi, adică 26.25%. El a fost urmat la distanţă de fostul primar Victor Dragoş Chitic care are 21.98% (6443 voturi). Acesta a fost susţinut de PMP, în timp ce candidatul PSD, Alexandru Cuc, a adunat 6.119 voturi ceea ce reprezintă 20,87%.

PNL a câştigat şi alegerile pentru Consiliul Local Piatra Neamţ. Conform cifrelor, liberalii au obţinut 8.176 de voturi. În procente, PNL a câştigat alegerile cu 28.08% fiind urmat de Alianţa pentru Piatra Neamţ 2020 care a avut doar 21.03%(6124 voturi). În legislativul local vor mai intra PMP 15.76% (4588 voturi), Alianţa USR PLUS 13.57% (3952 voturi), ProRomânia 8.96% (2609 voturi) şi ALDE 5.49% (1600 voturi).

În oraşul Piatra-Neamţ, prezenţa la vot a fost de 32,51%. 30.688 de alegători au trecut duminică pe la secţiile de votare amenajate în oraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alegeri,
rezultate,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici