Un alegător din Constanţa a fost amendat după ce şi-a fotografiat buletinul de vot

  • Un alegător din judeţul Constanţa a fost amendat, duminică, de poliţişti, după ce şi-a fotografiat buletinul de vot.
  • Conform poliţiştilor, persoana a fost identificată şi amendată cu 600 de lei, conform Legii 115/2015.
309 afișări
Imaginea articolului Un alegător din Constanţa a fost amendat după ce şi-a fotografiat buletinul de vot

Un alegător din Constanţa a fost amendat după ce şi-a fotografiat buletinul de vot

Potrivit IPJ Constanţa, incidentul a avut loc în localitatea Comana. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului.

Conform poliţiştilor, persoana a fost identificată şi amendată cu 600 de lei, conform Legii 115/2015.

Într-un alt dosar, poliţiştii fac cercetări pentru coruperea alegătorilor.

„Astăzi (duminică-n.r.), în jurul orei 08.20, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că un membru al comisiei din secţia de votare nr. 275 ar fi oferit o suma de bani unei persoane care şi-a exercitat dreptul de vot”, a transmis IPJ Constanţa.

În urma audierilor, poliţiştii au stabilit faptul că membrul comisiei în cauză ar fi datorat 15 lei unei persoane, cu care s-ar fi întâlnit accidental în incinta secţiei de votare, moment în care i-ar fi înmânat suma de bani respectivă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici