Un bărbat din Teleorman a fost surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu maşina personală

Un bărbat din judeţul Teleorman a fost filmat în ziua votului ducând bătrâni la secţia de votare cu maşina personală. Imediat după ce a coborât din maşină, acesta le-a amintit pensionarilor pe care i-a transportat: „Ştiţi despre ce este vorba”, apoi a devenit agresiv cu cel care a filmat totul.

4580 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Teleorman a fost surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu maşina personală

Un bărbat din Teleorman a fost surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu maşina personală

Incidentul s-a petrecut în comuna teleormăneană Călmăţuiu de Sus, unde un delegat din secţia 134 a observat un bărbat aducând bătrâni la urne cu maşina personală. Bărbatul le-a amintit celor transportaţi să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” şi au plecat spre secţia de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu maşina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la ştiri, mă! Bă, da’ găinar eşti de meserie, mă! Păi nu eşti preşedinte dumneata…”.

După această replică, bărbatul loveşte camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat şi postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte delegatul care a remarcat incidentul.

O sesizare cu privire la acest incident a fost înregistrată la IPJ Teleorman şi a fost dată spre verificare. La BEJ însă nu a fost depusă, deocamdată, nicio sesizare.

Taguri:
bătrâni,
vot,
maşina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici