Un bărbat din Vrancea a fost sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Un bărbat a fost sancţionat cu avertisment de poliţişti pentru că a sunat, duminică, la numărul unic de urgenţă 112 unde a anunţat că nu a fost lăsat să voteze. Anchetatorii au stabilit că acesta intenţiona să voteze la o altă secţie decât cea la care era arondat.

794 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Vrancea a fost sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Un bărbat din Vrancea a fost sancţionat după ce a sunat la 112 şi a anunţat că nu este lăsat să voteze

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat faptul că s-a prezentat la o secţie de votare din municipiul Focşani, unde ar fi fost împiedicat de membrii comisiei să îşi exercite acest drept.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul în Focşani, însă s-a prezentat pentru a vota la altă secţie de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu avertisment pentru că a sunat în mod nejustificat la 112, după ce acesta a recunoscut faptul că nu cunoaşte prevederile legii. În final, persoana a fost îndrumată să voteze la secţia la care este arondată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici