Angajat în România. Roluri în depozitele Kaufland din Ploieşti şi Turda

Angajat în România. Munca fiecărui angajat este importantă şi pune o cărămidă la construcţia noastră comună "România". În campania "Angajat în România" ne îndreptăm atenţia spre cel mai mare angajator privat din ţară: Kaufland.

2590 afișări
Imaginea articolului Angajat în România. Roluri în depozitele Kaufland din Ploieşti şi Turda

Angajat în România. Roluri în depozitele Kaufland din Ploieşti şi Turda

Când vorbim de locuri de muncă, Kaufland nu se rezumă doar la magazine. Pentru a susţine munca colegilor din cele peste 160 de magazine este nevoie şi de o echipă ce să ofere suportul logistic necesar pentru ca produsele să ajungă la timp şi în cele mai bune condiţii în magazine.

De acest lucru se ocupă echipele din depozitele Kaufland din Ploieşti şi Turda.

Centrele logistice din Ploieşti şi Turda depozitează peste 20.000 de produse. Peste 6.500 de paleţi sunt livraţi zilnic către magazinele Kaufland.

Ce posturi sunt disponibile în depozitele Kaufland

O listă completă a job-urilor disponibile în departamentul Logistică poate fi accesată AICI

Rolul de Manipulant Mărfuri este esenţial pentru buna funcţionare a depozitelor, iar Kaufland caută noi colegi.

Ce presupune rolul de rolul de Manipulant Mărfuri

Sarcini

  • Pregăteşti comenzile de marfă sosite de la magazinele Kaufland

  • Aşezi manual, pe palet, mărfurile din zonele alocate

  • Eşti responsabil de depozitarea corectă a paleţilor în cadrul departamentului

  • Participi la activităţi de curăţenie şi inventar

Beneficii

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce porneşte de la suma de ​4400 lei brut​ (pentru un program de lucru full-time)

  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile şi creşteri salariale anuale

  • Posibilitatea de a beneficia de transport gratuit până la depozit

  • Oferte speciale şi o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc

  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară

  • Formare profesională şi cunoaşterea structurilor şi proceselor, precum şi oportunităţi individuale de dezvoltare personală şi profesională

Procesul de aplicare

Pentru a aplica la joburile Kaufland România, poţi accesa site-ul oficial al companiei la www.cariere.kaufland.ro. Se poate aplica şi sunând la 021 91 32 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin Kaufland.

De asemenea, Kaufland oferă posibilitatea de a aplica pentru joburi şi fără a trimite un CV detaliat. Poţi completa doar numele tău, numărul de telefon şi o adresă de email, dacă aceasta există.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici