Caroline Wozniacki şi-a acuzat adversara de la Australian Open că se preface accidentată

Caroline Wozniacki a acuzat-o pe Dayana Yastremska, adversara ei din turul doi la Australian Open, că se preface accidentată, după ce aceasta ar fi cerut time-out medical special pentru „a-i întrerupe ritmul” danezei, a relatat CNN.

980 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki şi-a acuzat adversara de la Australian Open că se preface accidentată

Sursa: Profimedia Images

Fostul nr.1 mondial conducea cu 7-5 5-4, când jucătoarea ucraineană a cerut întreruperea jocului pentru o problemă medicală. Wozniacki, care a câştigat un singur titlu de mare slem la Melbourne, le-a spus reporterilor că, „evident, a încercat să-mi întrerupă ritmul". Jucătoarea daneză a explicat că „la 5-4 totul părea în regulă, alerga bine. E un truc pe care l-a mai făcut înainte şi mă aşteptam la asta", a adăugat .
 
La începutul acestei luni, în timpul Brisbane International, jucătoarea olandeză Kiki Bertens comentat despre Yastremska că ar fi folosit aceeaşi strategie demascată acum de Wozniacki. „Am jucat cu ea de trei ori şi s-a întâmplat aşa de fiecare dată, acesta este răspunsul meu”, a zis Bertens. În plus, la finala Thailanda Open de anul trecut, Yastremska a cerut, de asemenea, time-out medical, arată CNN.
 
Conform regulamentului WTA, jucătorilor li se permite să apeleze la tratament pe teren, dacă suferă de o afecţiune medicală non-acută, cum ar fi crampele musculare. Cu toate acestea, folosirea abuzivă a tine-out-ului medical poate fi considerată comportament nesportiv şi sancţionată în consecinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici