Boat Tail, bijuteria de la Rolls-Royce fabricată în numai trei exemplare

  • Rolls-Royce a dezvăluit ieri noua Boat Tail.
  • Este o maşină de lux şi au fost fabricate doar trei exemplare.
  • Compania numeşte maşina drept cel mai ambiţios proiect.
737 afișări
Imaginea articolului Boat Tail, bijuteria de la Rolls-Royce fabricată în numai trei exemplare

Boat Tail, bijuteria de la Rolls-Royce fabricată în numai trei exemplare

Rolls-Royce a lansat noua Boat Tail, o maşină de lux fabricată în numai trei exemplare, pentru trei clienţi atent aleşi.

Maşina are patru locuri şi are o lungime de aproape şase metri, iar spatele autovehiculului arată precum puntea unui yacht. Fiecare dintre cele trei maşini a fost personalizată în funcţie de preferinţele proprietarului. Mai mult, cei trei cumpărători au colaborat cu designerii în ultimii patru ani pentru crearea acestei maşini.

Noua Rolls Royce Boat Tail - o construcţie cu adevărat personalizată, despre care se zvoneşte va fi evaluată la 20 de milioane de lire sterline - făcând-o cea mai scumpă maşină nouă din lume!

„Boat Tail” reprezintă o explorare colaborativă a luxului, designului şi culturii între marca şi clienţii care pun comision. Folosind „arhitectura luxului” ca platformă de şasiu şi motorul V12 de pe actuala platformă Phantom 8, Rolls-Royce face senzaţie pe piaţa luxului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici