După succesul avut în China, Tesla plănuieşte să prezinte noul Model 3 în Shanghai

131 afișări
Imaginea articolului După succesul avut în China, Tesla plănuieşte să prezinte noul Model 3 în Shanghai

Tesla plănuieşte să ofere o primă imagine a versiunii reînnoite Model 3, în cadrul primei vizite a directorului executiv Elon Musk la fabrica din Shanghai a producătorului auto din ultimii ani, potrivit unor persoane familiare cu acest subiect, conform Bloomberg. Asta în condiţiile în care Tesla Model Y a fost vândut cel mai bine în T1 pe piaţa din China.

Primele maşini care vor ieşi de pe linia de producţie sunt prototipuri, au spus persoanele, care au cerut să nu fie identificate deoarece planurile companiei sunt private. Modelul 3 actualizat, primul sedan de masă al Tesla, este uşor mai lung şi mai sportiv decât versiunea anterioară şi are un design interior mai elegant, a relatat Bloomberg la începutul acestei luni.

Tesla se confruntă cu presiuni pentru a-şi reîmprospăta linia de produse în China, cea mai mare piaţă de desfacere a companiei după SUA. Constructorul auto a adus modificări minime la Model 3 de când a început producţia în 2017, iar producătorii locali din ce în ce mai competitivi, în frunte cu BYD Co. au acaparat cote de piaţă. Tesla a răspuns cu reduceri substanţiale care au dat startul unui război al preţurilor şi au comprimat profitabilitatea în întreaga industrie.

Vizita lui Musk în China, care a început la Beijing, este prima sa vizită în ultimii trei ani. Musk s-a întâlnit miercuri cu Jin Zhuanglong, ministrul chinez al industriei şi tehnologiei informaţiei, în capitala ţării, înainte de a se deplasa la fabrica din Shanghai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici