VIDEO   Iată cum un BMW M3 CS poate să întreacă un Porsche 911 GT3 RS

  • Porsche 911 GT3 RS, maşină de pistă, înfruntă BMW M3 CS
  • Porsche are motor aspirat de 4 litri, 525 CP, 465 Nm, 1.450 kg.
  • BMW are motor turbo de 3 litri, 550 CP, 650 Nm, 1.765 kg.
430 afișări
Imaginea articolului Iată cum un BMW M3 CS poate să întreacă un Porsche 911 GT3 RS

CARWOW, YouTube

Porsche vs BMW, să înceapă lupta!Un pasionat de curse a pus mâna pe puternicul şi nou-nouţul Porsche 911 GT3 RS pentru a concura cu unul dintre cele mai hardcore BMW-uri – noul BMW M3 CS.,,Cine va câştiga într-o cursă de rezistenţă între un Porsche şi 911 GT3 RS şi BMW M3 CS, ei bine, o să aflăm pentru că o să concurez. Sunt Matt Watson şi urmăreşti ,,CARWOW”.

Cursa a avut un rezultat neaşteptat: BMW învinge Porsche la urmă. Matt Watson explică de ce nu a câştigat cu ajutorul Porsche în faţa BMW-ului.

,,Am avut o aripă din spate care mergea aşa pentru a ajuta la frânare şi asta este o diferenţă enormă. Ambele frâne sunt pe ceramice obişnuite, dar chestia asta Nick, eşti absolut nimicit, prietene”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici