Peugeot 408 a anunţat un model misterios. Este la jumătatea drumului între SUV şi fastback

Gama producătorului francez se extinde cu un model fără precedent şi neaşteptat, care va fi lansat în scurt timp.

451 afișări
Imaginea articolului Peugeot 408 a anunţat un model misterios. Este la jumătatea drumului între SUV şi fastback

Peugeot 408 a anunţat un model misterios. Este la jumătatea drumului între SUV şi fastback

Peugeot a ales calea misterului, lansând doar o fotografie care înfăţişează un detaliu al grilei frontale, care indică prezenţa unei versiuni hibrid plug-in. Plăcuţa 408 care depăşeşte capota mai spune că probabil va reprezenta o „familie” în sine, în condiţiile în care în Europa nu există modele cu această denumire.

Din zvonurile scurse în presa franceză, intenţiile Peugeot par să-şi surprindă clienţii cu un aspect nou-nouţ. Nu întâmplător, a fost folosit cuvântul „inattendue” sau neaşteptat. Un nou model care va intra doar parţial în gama SUV şi pentru că scopul declarat este acela de a combina codurile caracteristice sport-utilities cu o siluetă dinamică în stil fastback într-un mod original.
Acest SUV Peugeot 408 coupé intenţionează să iasă în evidenţă din punct de vedere stilistic faţă de predecesorii săi, 2008, 3008 şi 5008 cu un aspect mai tradiţional.

Alegerea poate fi văzută atât ca răspuns la succesul rivalilor Renault cu modelul Arkana, primul SUV-coupé propus de o marcă generalistă, cât şi ca recunoaşterea că un astfel de model lipsea. Aşadar, un pas înainte în ceea ce priveşte poziţionarea mărcii şi „look & feel”, având grijă să nu se suprapună cu Citroen, având în vedere că platforma modulară pe care o foloseşte (EMP2, lansat în 2013) este şi ea în comun cu stilul C5 X.

Prin urmare, 408 doreşte să ofere noi experienţe cu niveluri ridicate de design, alegere a materialelor şi inovaţii tehnice. Un model care explorează ceea ce, până acum câţiva ani, părea o nişă exclusivă a BMW, Audi şi Mercedes şi care în schimb s-a dovedit a putea ajunge la un public suficient de numeros.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
peugeot,
suv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici