Volkswagen lansează un nou model de maşină electrică

  • Noua maşină „ID.4” are bord digital şi scaune care se ajustează electric
  • Automobilul are dimensiunile unui hibrid de clasă medie
  • Va costa între 50-60 de mii de euro
  • Maşina concurează cu modelul Tesla 3
2441 afișări
Imaginea articolului Volkswagen lansează un nou model de maşină electrică

Sursa foto: profimedia

Compania Volkswagen te uimeşte cu un nou model de maşină hibrid. Automobilul concurează cu modelul Tesla 3 şi se numeşte „ID4”.

Interiorul noului model este de ultimă generaţie şi vine cu un bord digital cu ecran central. Maşina are scaune care se ajustează electric, cu funcţie de masaj. Husele scaunelor sunt făcute din materiale care conţin plastic reciclat, iar portbagajul are o capacitate de peste 500 de litri.

Maşina are dimensiunile unui hibrid de clasă medie şi va costa între 50-60 de mii de euro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici