Ford concepe în secret noul GT Heritage Edition. Cum arată super-car-ul american

  • GT Heritage Edition celebrază victoria de la Daytona, din 1966
  • Maşina are 660 de cai putere şi 7 trepte de viteză
  • Super-car-ul are un preţ pe măsură – 450.000 de dolari
578 afișări
Imaginea articolului Ford concepe în secret noul GT Heritage Edition. Cum arată super-car-ul american

Sursa foto: captură video / YOUCAR

Ford a conceput în mare secret noul GT Heritage Edition, inspirat de modelul care câştiga cursa de 24 de ore de la Daytona, în 1966. Inginerii au lucrat într-un subsol bine protejat şi au semnat contracte de confidenţialitate.

De asltfel, anul viitor, când va fi lansată maşina, se vor aniversa 55 de ani de la victoria de la Daytona.

Super-car-ul arată extraordinar şi are sub capotă un motor foarte nervos, de 660 de cai putere. Are ambreiaj dublu şi padele cu care poţi schimba între cele 7 trepte de viteză, însă cei mai comozi pot opta pentru transmisia automată. Pe capotă are inscripţionat numărul maşinii câştigătoare la Daytona.

Doar 250 de maşini vor fi produse anual şi, deja, primii trei ani sunt vânduţi. Preţul? O nimica toată, 450.000 de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici