HOROSCOP 11 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii au satisfacţii pe plan personal şi profesional

Proaspăt intrată în semnul Balanţei, Luna trimite un aspect armonios de trigon la Venus din semnul Gemenilor. Se întrevăd satisfacţii pe plan personal, familial, partenerial şi profesional în cazul zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

10006 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii au satisfacţii pe plan personal şi profesional

HOROSCOP 11 iunie 2019

Berbec

A doua zi a săptămânii se arată a fi una extrem de favorabilă aceslor nativi(e) ai(le) acestui semn care lucrează cu oamenii sau care activează în cadrul unui parteneriat profesional. Pe fondul aspectelor armonioase ce se perfectează astăzi, există posibilitatea să-şi adauge la portofoliul de clienţi persoane importante sau să negocieze colaborări extrem de lucrative şi durabile. Dacă se confruntă momentan cu provocări pe plan relaţional, dar mai ales în raport cu cel drag, astrele le creează astăzi climatul potrivit pentru a discuta chestiuni sensibile şi a ajunge la concluzii satisfăcătoare pentru ambele părţi pe marginea acestora. Totul merge bine.

Taur

Se anunţă o zi de marţi foarte norocoasă pe plan financiar. S-ar putea să fi recompensat(ă) cu un bonus sau o primă pentru orele în plus lucrate ori pentru unele realizări înregistrate pe planul muncii. Poate fi vorba, pe de altă parte, de unele activităţi extraprofesionale care îţi aduc profituri şi te ajută să-ţi suplimentezi veniturile. În orice caz, se poate spune că muna pe care ai depus-o în ultima vreme nu a trecut neobservată şi te bucuri astăzi de roadele eforturilor tale. Încearcă să urmezi această curbă ascendentă şi pe viitor pentru a te califica pentru o mărire salarială.

Gemeni

Eşti vesel(ă) şi optimist(ă) astăzi, iar momentele cele mai bune din zi ar putea apărea după programul de la serviciu când apuci să petreci mai mult timp cu copiii şi să sărbătoriţi împreună unele evenimente importante din viaţa lor sau a voastră ca familie. Dacă eşti single, s-ar putea să te bucuri astăzi de multă atenţie din partea celorlalţi. Nu-i exclus ca cineva special să-ţi stârnească interesul şi chiar să ieşiţi la o întâlnire. Pare că ai parte aşadar de reuşite pe plan sentimental, fie că eşti încă în căutarea sufletului-pereche sau eşti implicat(ă) într-o relaţie de mai mulţi ani.

Rac

Unele situaţii mai complicate de familie s-ar putea rezolva miraculos astăzi. Poate fi vorba despre o rudă apropiată care se însănătoşeşte rapid după o grea suferinţă sau treceţi nesperat de bine printr-o încercare ce v-a tulburat multă vreme. Acest lucru nu numai că vă aduce mai aproape, dar îţi conferă şi ţie personal mai multă încredere în ceea ce va aduce ziua de mâine. Nativii(ele) zodiei care îşi caută un nou spaţiu de locuit, fie cu intenţia de a-l cumpăra sau închiria, ar putea găsi o variantă surprinzător de avantajoasă atunci când se aşteptau cel mai puţin. Universul vă susţine.

Leu

Ziua de astăzi este una în care poţi înregistra progrese extrem de importante în privinţa planurilor personale de viitor sau a proiectelor de grup în care eşti implicat(ă). S-ar putea să întâlneşti persoane dispuse să te ajute cu un sprijin financiar pentru a-ţi vedea visul cu ochii sau poate că îţi oferă ponturi extrem de valoroase în raport cu modul în care ai putea să te promovezi şi să-ţi extinzi activitatea. Te-ai putea întâlni, de asemenea, şi cu perspectiva legării unor colaborări care se pot dovedi nu doar durabile, ci şi fructuoase pe plan financiar. Eşti pe drumul cel bun.

Fecioară

Se întrevede la orizont o zi cu succese pe plan profesional şi financiar. S-ar putea să fii răsplătit(ă) pentru o activitate pe care ai gestionat-o exemplar într-un context foarte dificil, fie printr-un supliment la salariu, fie prin promisiuni ferme în ceea ce priveşte o mărire salarială. Cert este că nu te confrunţi cu provocări de ordin economic, ceea ce îţi permite să faci unele investiţii în pregătirea ta sau într-un proiect care îţi poate asigura mai multă stabilitate pe termen lung. De asemenea, primeşti indicii clare că eşti pe drumul cel bun în carieră şi te îndrepţi în direcţia potrivită.

Balanţă

Simţi astăzi mai mult decât de obicei nevoia de a te concentra pe tine însuţi(ăţi). Te gândeşti serios la perspectiva continuării studiilor, de a te înscrie la cursuri de perfecţionare continuă, a participa la schimburi de experienţă în străinătate sau pur şi simplu de a lua parte la ateliere de dezvoltare personală care te ajută să-ţi atingi adevăratul potenţial. Simţi într-adevăr că-ţi lipseşte ceva, dar faţă de alte dăţi, cauţi oportunităţi de creştere pe plan profesional şi carieristic. S-ar putea să nu treacă mult până găseşti ceva care te inspiră cu adevărat. Urmează-ţi intuiţia şi vei ajunge foarte departe curând.

Scorpion

Dacă ai avut parte de unele frământări interioare în ultima perioadă, s-ar părea că Universul se îngrijeşte astăzi de ele şi-ţi ia o piatră de pe inimă. În cazul în care ai trecut printr-o despărţire, s-ar putea ca astăzi să faci primii paşi în direcţia unui nou început, iar dacă te-ai confruntat cu o situaţie delicată pe plan financiar, este posibil ca cineva să-ţi ofere împrumutul de care aveai nevoie pentru a depăşi acest impas. Se poate spune aşadar că treci cu bine peste unele provocări şi că se reglează probleme pe care nu le-ai fi văzut rezolvate prea curând.

Săgetător

Ziua de astăzi te pune în contact cu oameni foarte valoroşi, cu care s-ar putea să legi prietenii extrem de durabile sau chiar parteneriate profesionale în cadrul cărora vei înregistra multe realizări. Aceştia îţi redau încrederea în visurile tale prin faptul că-ţi împărtăşesc viziunea şi idealurile şi fără să-şi dea seama, pot cataliza unele revelaţii binevenite pe plan personal care te ajută să-ţi rafinezi strategiile de evoluţie pe termen lung. În cazul altor nativi(e), este vorba de începutul unei poveşti de iubire alături de un prieten. A durat până v-aţi dat seama că vă placeţi, dar contează că s-a întâmplat.

Capricorn

Astrele te înzestrează astăzi cu mult spor la locul de muncă, în ciuda volumul de lucru pe care îl ai. Nu este vorba de o putere supranaturală, ci de faptul că ţi se potenţează capacitatea nativă de a munci eficient şi nu pe rupte. În felul acesta, s-ar putea să faci unele progrese la care nici cu gândul nu gândeai, ceea ce atrage multă atenţie pozitivă în direcţia ta. Iar cum toţi ochii sunt pe tine, trebuie să te asiguri că menţii ritmul sau măcar livrezi rezultate la fel de bune. În felul acesta, vei fi recompensat(ă) cât de curând.

Vărsător

În cazul în care eşti single, s-ar putea ca astăzi să cunoşti o persoană cu un sistem de valori, principii şi credinţe similar ţie. Sau vei fi plăcut surprins(ă) de faptul că acel cineva pe care-l placi îţi împărtăşeşte mentalitatea şi crezul personal. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, află că astrele te ajută să-ţi descoperi muza şi să realizezi ceva extraordinar. Alţi(te) nativi(e) ar putea avea parte de satisfacţii în raport cu copiii, care înregistrează unele performanţe lăudabile în cadrul unui examen important. În cazul în care pleci în concediu cu cel drag şi/ sau copiii, distracţia va fi garantată.

Peşti

Ziua de astăzi ar putea aduce rezolvarea unor probleme succesorale extrem de încurcate. Sau poate este vorba de birocraţia stufoasă pe care trebuie să o parcurgi pentru a înstrăina sau a achiziţiona un teren ori un spaţiu de locuit. Dacă treci prin dificultăţi financiare, apelează la familie pentru un împrumut temporar, până te pui pe picioare. Încetul cu încetul, rezolvi situaţii complicate şi navighezi cu succes apele învolburate în care te-ai scăldat în ultima vreme. Important este să transformi aceste experienţe într-o lecţie de viaţă şi să te alegi cu ceva preţios de pe urma lor pe termen lung.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici