HOROSCOP 15 martie 2019: Zodia pentru care ziua de astăzi nu poate fi decât una foarte reuşită

HOROSCOP, vineri, 15 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Pentru Raci, ziua nu poate fi decât una foarte reuşită astăzi, 15 martie 2019, simt efectiv cum Universul conlucrează la materializarea ideilor în realitate.

4961 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 martie 2019: Zodia pentru care ziua de astăzi nu poate fi decât una foarte reuşită

HOROSCOP zilnic. Horoscop 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

Horoscop Berbec

Mizează astăzi pe ceea ce-ţi spune vocea interioară, mai ales în ce priveşte modul în care ar trebui să abordezi unele chestiuni de ordin familial. Ce-i drept, este mai uşor de zis decât de făcut, dat fiind că instinctele tale ar putea veni în conflict cu felul în care crezi că ar trebui să acţionezi. Gândeşte-te la toate momentele în care ar fi fost mai bine să-ţi asculţi intuiţia decât raţiunea şi vei vedea că şansele sunt mici ca acesta să fie un pariu perdant. Ai încredere în semnalele primite din alte universuri şi nu vei avea motive de regret.

Horoscop Taur

Viaţa socială şi planurile de viitor se află în fruntea listei tale de priorităţi de astăzi. Aşa se face că te-ar putea sensibiliza mai mult decât de obicei evenimentele mai puţin plăcute din viaţa prietenilor, fiind dispus(ă) să-i ajuţi cu mai mult decât o vorbă bună şi un sfat. Oricare ar fi situaţia însă, pune frână dacă ai mână largă şi te tentează să acorzi împrumuturi. Acelaşi avertisment se aplică şi în cazul investiţiilor în proiecte cu grad ridicat de risc. Important este să tragi linie în anumite privinţe şi să nu treci de aceste limite nici în ruptul capului.

Horoscop Gemeni

Ziua de astăzi poate veni la pachet cu provocări reale pe plan relaţional, cu atât mai mult dacă lucrezi la aceeaşi companie cu persoana iubită, aveţi o afacere comună sau activezi într-un parteneriat profesional. Se pot duce lupte acerbe pentru putere şi cu toate că-ţi dai seama că nimeni nu are de câştigat de pe urma lor, întâmpinaţi adevărate dificultăţi în a o da la pace. Cu siguranţă componenta financiară joacă un rol important în exacerbarea stării de tensiune dintre voi, motiv pentru care, dacă spuneţi lucrurilor pe nume, s-ar putea să înăbuşiţi din faţă un conflict de altfel iminent.

Horoscop Rac

Cu Luna, stăpâna zodiei tale, în semnul naşterii tale, ziua de azi nu poate fi decât una foarte reuşită. Simţi efectiv cum Universul conlucrează la materializarea ideilor tale şi că tot ceea ce ia fiinţă în mintea ta se poate transforma în realitate. Caută doar să nu cazi în cealaltă extremă şi să crezi că este suficient să-ţi imaginezi ceva pentru ca să ţi se întâmple. E drept, gândirea pozitivă poate face minuni, dar este important să îţi aduci şi tu aportul. Iar în dăţi ca aceasta, s-ar putea să fie vorba de eforturi mari. Fă-le cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Leu

De regulă, eşti o persoană extrovertită şi extrem de deschisă faţă de ceilalţi, dar astăzi s-ar putea să fie una din acele zile în care preferi mai degrabă compania cercurilor restrânse de oameni sau doar a ta personală. Ai grijă ca, pe acest fond, să nu cazi într-o patimă recurentă a ta, aceea de a crea drame şi situaţii complexe pentru a combate liniştea din jurul tău. Aşadar, caută să nu cedezi acceselor de gelozie şi posesivitate, învinuindu-l pe partener de lucruri pe care nu le-a făcut. Altfel, atmosfera dintre voi riscă să se transforme într-una toxică pentru voi amândoi.

Horoscop Fecioară

S-ar putea ca pe ultima sută de metri a acestei săptămâni să ai parte de tensiuni în viaţa de cuplu. Fie că se trag dintr-o chestiune de ordin gospodăresc sau din felul în care tu şi partenerul înţelegeţi să abordaţi o situaţie de ordin domestic, cert este că nu faceţi decât să vă învinuiţi unul pe celălalt, evitând cu graţie orice modalitate de a armoniza atmosfera dintre voi. Dacă apelezi la raţiune şi la prieteni, s-ar putea să dezamorsezi bomba care stă să explodeze, anulând posibilitatea unui conflict aprins între voi. Apelează la duhul blândeţii şi totul va fi bine.

Horoscop Balanţă

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni vine la pachet cu un final apoteotic pe plan profesional, în sensul că astrele nu te slăbesc nici astăzi în acest sector al vieţii tale. Trebuie şi astăzi să faci slalom printre obstacole, fie că vorbim de scântei care stau să explodeze între tine şi colegii de muncă ori de sarcini profesionale care riscă să-ţi scape de sub control şi să se finalizeze cu un mare haos. Cu o ultimă sforţare, caută să ţii capul la suprafaţă şi în cursul zilei de azi, cu toate că rezervele tale de răbdare şi diplomaţie sunt limitate.

Horoscop Scorpion

Ca în cea mai mare parte a săptămânii care stă să se încheie, ziua de azi vine cu un accent pronunţat pe relaţia cu copiii şi viaţa sentimentală. Cei dragi te înconjoară cu multă blândeţe şi afecţiune, motiv pentru care te-ai putea simţi dator(oare) să îi răsfeţi cu atenţii costisitoare pentru înţelegerea de care au dat dovadă ori de câte ori ai petrecut ore suplimentare la locul de muncă sau ai fost nevoit(ă) să răspunzi unor urgenţe de ordin profesional. Păstrează totuşi unele proporţii dacă vrei să le faci un hatâr şi nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma.

Horoscop Săgetător

Viaţa de familie pare să te preocupe destul de mult astăzi, ca în ultima vreme de altfel. Pentru că nu eşti neapărat un/o familist(ă) convins(ă), faptul că te simţi răspunzător(oare) de fericirea lor te supune la presiuni cu care nu eşti obişnuit(ă). Aşa se face că răbdarea s-ar putea să te lase la un moment dat şi să răspunzi într-un mod destul de agresiv aşteptărilor şi doleanţelor pe care le au în legătură cu tine. Dacă simţi că ai ajuns în acest punct, poate n-ar fi rău să stăruieşti mai mult la birou azi pentru a-ţi face ordine în gânduri.

Horoscop Capricorn

Dacă aşteptai să primeşti unele veşti astăzi, s-ar putea ca ele să nu poate mesajul la care te-ai fi aşteptat. Nu dispera însă pentru că situaţia s-ar putea schimba în orice clipă. Uneori este suficientă o schimbare de optică întrucât orice impas aduce cu sine oportunitatea de a creşte pe alte planuri şi de a descoperi alte căi de a ajunge la ţelul propus. Vestea bună este că îi ai pe partener şi copii alături, iar starea lor de bine reuşeşte să te molipsească chiar şi când toate corăbiile tale păruseră a fi naufragiat. Ai mai mult încredere în destin.

Horoscop Vărsător

Sectorul financiar primeşte şi astăzi o bună parte din timpul şi energia ta, mai cu seamă că finalul de săptămână s-ar putea să aducă oportunităţi de rotunjire a bugetului de weekend ori de valorificare a unor economii realizate pe parcursul ultimelor zile. Ţine cont însă că trebuie să cerni cu atenţie bobul de neghină întrucât unele dintre ele ar putea implica riscuri pe care pur şi simplu nu îţi permiţi să ţi le asumi. Investeşte deci în proiecte de grup şi afaceri derulate de prieteni doar în cazul în care eşti sigur(ă) că nu vin la pachet cu eventuale pagube.

Horoscop Peşti

Reflectorul astral a fost aţintit asupra ta în cea mai mare parte a acestei săptămâni, motiv pentru care toată responsabilitatea afişării unei imagini impecabile şi aşteptările de a te ridica la înălţimea unor standarde greu de satisfăcut s-ar putea să-şi spună cuvântul astăzi. Aşa se face că s-ar putea să te îneci la mal, după ce ai reuşit să faci faţă tuturor provocărilor la care ai fost supus(ă) în zilele din urmă. Ai curajul să ceri să pleci mai repede de la serviciu dacă chiar nu mai faci faţă tuturor presiunilor. Cu siguranţă nu vei fi întâmpinat(ă) cu un refuz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici