HOROSCOP 2 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură de un simţ practic mai pronunţat

Luna din Leu aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Uranus din Taur, ceea ce face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să se confrunte cu unele piedici sau lipsuri. De dup-amiază încolo, când Luna trece în Fecioară, zodiile de Pământ (Taur, Fecioar şi Capricorn) se bucură de un simţ practic mai pronunţat.

3403 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură de un simţ practic mai pronunţat

HOROSCOP 2 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură de un simţ practic mai pronunţat

Berbec

Cheltuielile pe care le faci astăzi ar putea să fie ceva mai mari decât ai preconizat. S-ar putea totuşi să le poţi evita pe cele mai multe dintre ele; astrele nu prognozează plăţi iminente şi de neevitat, semn că dacă bagi mâna prea adânc în buzunar, este din cauză că vrei să achiziţionezi nişte lucruri pe care nu ţi le permiţi confortabil acum. Dup-amiază, Luna intră în casa muncii, tranzit care-ţi dă un imbold de productivitate suficient încât să pui punct aşa cum trebuie unei săptămâni de lucru eficiente, dar destul de obositoare cum a fost aceasta care se termină.

Taur

Se manifestă astăzi unele tensiuni între tine şi cei dragi din familie, pricinuite, cel mai probabil, de unele treburi gospodăreşti lăsate pe ultima sută de metri sau neterminate la vreme. Pe fondul acestei atmosfere tensionate, rişti să-ţi pierzi răbdarea şi să-ţi ieşi din fire, ceea ce este lucru mare pentru tine. Dup-amiază, Luna pătrunde în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, tranzit care te pregăteşte pentru weekend. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru finalul de săptămână, caută să petreci mai mult timp cu partenerul şi cei mici. O activitate practică dar totodată distractivă vă va face bine.

Gemeni

Circulă unele veşti şi zvonuri nu prea plăcute despre tine sau o persoană dragă care te pun pe gânduri referitor la buna credinţă a celor cu care te înconjori. Sau poate că ies la suprafaţă unele frustrări şi neputinţe din trecut care te fac să te lansezi în declaraţii pripite, pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu. În ambele cazuri, trebuie să te concentrezi mai mult pe informaţiile clare decât pe cele aflate din auzite. La orele amiezii, Luna poposeşte în casa familiei, prilej numai bun să te ocupi de unele sarcini domestice pe care le-ai amânat.

Rac

Unele schimbări înregistrate în planul unor strategii de lungă durată sau în cadrul unor proiecte în care eşti implicat(ă) presupun să le susţii cu nişte investiţii destul de costisitoare, care riscă să exercite o presiune destul de mare pe bugetul tău. Nu lua nicio decizie în acest sens până nu cântăreşti cât se poate de atent riscurile la care te expui. La orele prânzului, Luna ajunge în casa comunicării din horoscopul tău general, potenţându-ţi abilităţile oratorice. Aşa se face că întâlnirile de afaceri sau sesiunile de negocieri se finalizează în favoarea ta pentru că ştii să-ţi alegi cu grijă cuvintele.

Leu

Ceva din atitudinea tare pare să-i nemulţumească destul de mult pe superiori. Poate că ai tendinţa de a atrage prea mult atenţia asupra ta şi tentativele de a le acapara interesul sunt mult prea vizibile. La fel de probabil este ca ideile tale să nu le convină pentru că nu sunt deschişi la idei şi viziuni noi. Dup-amiază, Luna intră în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum c-ai putea să te întâlneşti cu nişte oportunităţi financiare demne de atenţia ta. Nu te arunca cu capul înainte, ci încearcă să le selectezi pe cele care merită.

Fecioară

S-ar putea ca astăzi să te regăseşti în ipostaza nemulţumitului care i se ia darul. Sau poate că revin în actualitate temeri şi frustrări din trecut care exercită o influenţă negativă asupra stării de spirit de care te bucuri vinerea aceasta. În consecinţă, prima parte a acestei zile te găseşte destul de prăpăstios(oasă), dedat(ă) mai degrabă melancoliei decât unei viziune pozitive asupra viitorului. Lucrurile se schimbă însă în mai bine la prânz, atunci când Luna poposeşte în semnul naşterii tale. Nu numai că te ajută să-ţi regăseşti pofta de viaţă, dar priveşti cu mai multă speranţă la ziua de mâine.

Balanţă

Unii(ele) dintre nativii(ele) acestui semn se confruntă astăzi cu urmările unor decizii mai puţin inspirate luate de curând. Acestea pot presupune unele pierderi financiare, care pot fi reduse într-o anumită măsură dacă dau dovadă de viteză de reacţie. În alte cazuri, poate fi vorba doar de nişte temeri cu privire la evoluţia unor investiţii în care cei(le) născuţi(te) în această zodie şi-au pus mari speranţe. După orele prânzului, Luna tranzitează casa subconştientului din horoscopul tău general, provocându-te să descoperi sursa acestor frici. S-ar putea să aibă legătură cu ceva din trecut care probabil nu a fost trecut prin filtrul raţiunii.

Scorpion

Se conturează astăzi nişte lupte pentru putere între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Unul dintre voi sau poate chiar amândoi vă doriţi să aveţi ultimul cuvânt şi să trageţi sforile. Acest dezechilibru de forţe nu face însă decât să vă supună relaţia la grele teste, pe care doar dacă schimbaţi tactica veţi reuşi să le promovaţi. La orele amiezii, Luna trece în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a prietenilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe alte activităţi, pe anumite iniţiative cu bătaie lungă şi să ieşi cu gaşca.

Săgetător

Dacă te aşteptai ca ultima zi lucrătoare a săptămânii să fie mai lejeră, află ca astrele au alte planuri cu tine; eşti însărcinat(ă) o serie de sarcini de serviciu destul de dificile, care te pun în dificultate sau care te provoacă să livrezi rezultate peste aşteptări într-un timp record. Pe fondul oboselii şi al stresului acumulat, s-ar putea să-ţi fie greu să te aduni şi să le duci la bun sfârşit, dar eşti suficient de competitiv(ă) încât să nu te laşi cu una-cu două. La prânz, Luna poposeşte în casa carierei, care face ca aceste realizări să nu treacă neobservate.

Capricorn

Pe fondul climatului astral de astăzi, tendinţele tale sau ale partenerului de a fi posesiv(ă) sau gelos(oasă) ar putea să se accentueze, ducând la interpretări greşite ale unor situaţii de altfel nevinovate. Dacă te ştii cu musca pe căciulă (în sensul că tu eşti cel(a) care-l bănuieşte pe cel drag de diverse lucruri), mizează mai degrabă pe comunicare decât pe replici acide, a căror sursă persoana iubită poate că nici n-o intuieşte. Dup-amiază, Luna intră în casa filozofiei de viaţă, ceea ce-ţi permite să priveşti conjuncturile judecate pripit prin intermediul unei perspective mai mature. Fereşte-te să tragi concluzii fără dovezi.

Vărsător

Unele chestiuni de ordin domestic sau casnic produc tensiuni între tine şi partener. Ţie sau persoanei iubite nu vă convine faptul că celălalt nu se implică în treburile casei sau le lasă pe toate pe ultima sută de metri. Este clar că nu vă revin părţi egale din responsabilităţile gospodăreşti, dar trebuie să faceţi ceva în acest sens până când nu se ajunge prea departe cu cearta. La orele amiezii, Luna poposeşte în casa ce simbolizează complexitatea vieţii de cuplu, prilej numai bun să discutaţi deschis despre aceste probleme şi să vă luaţi-vă unele angajamente ferme unul faţă de celălalt.

Peşti

Pe fondul oboselii acumulate peste săptămână, s-ar putea ca unele tensiuni mocnite dintre tine şi colegii de muncă să se (re)aprindă. În mod normal, nu eşti repezit(ă) la vorbă şi nici nu foloseşti un limbaj dur, dar s-ar putea ca astăzi să fii adus(ă) la capătul răbdării. De regulă, confruntările nu se evită, ci se gestionează atent, dar de data aceasta nu ai nimic de câştigat dacă îi dai curs. Până luni, vă va trece cu siguranţă. La orele prânzului, Luna intră-n casa relaţiilor din horoscopul tău general, prilej bun să te concentrezi pe parteneriatele de viaţă şi/ sau afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici