HOROSCOP 20 martie 2019: Cele două zodii care se bucură astăzi de mari satisfacţii pe plan financiar, profesional şi sentimental

HOROSCOP, miercuri, 20 martie. Luna din Fecioară formează azi o Mare Piramidă pe semne de Pământ cu Marte din Taur şi Pluto din Capricorn. Cei(le) născuţi(te) în aceste semne sunt din nou vedetele Zodiaculului, bucurându-se de mari satisfacţii pe plan sentimental, financiar şi profesional.

5688 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 martie 2019: Cele două zodii care se bucură astăzi de mari satisfacţii pe plan financiar, profesional şi sentimental

HOROSCOP zilnic: 20 martie 2019. Cele două zodii care se bucură astăzi de mari satisfacţii pe plan financiar, profesional şi sentimental

Horoscop Berbec

Energiile de Pământ care se pun astăzi în mişcare te ajută nu doar să-ţi găseşti motivaţia de a marşa în direcţia unor scopuri concrete, dar îţi oferă şi capacitatea de a rămâne consecvent(ă) în acţiunile tale atunci când ai putea avea tendinţa să dai bir cu fugiţii şi să te apuci de altceva. E drept, s-ar putea să te frământe tot felul de griji azi, care riscă să-şi pună amprenta asupra felului în care te simţi dacă nu-ţi dai seama la timp că sunt o reacţie normală în urma expunerii la stres. Caută aşadar să te axezi pe chestiunile palpabile.

Horoscop Taur

Marcajul puternic pe semne de Pământ te face astăzi mai preocupat(ă) de imaginea ta, de promovarea brandului personal ori de a atinge o stare de armonie pe toate planurile. Fiind de această dată mai interesat(ă) de tine însuţi(ăţi) decât de ceilalţi, prietenii şi persoana iubită ar putea resimţi această nouă prioritate drept o tentativă de a-i da la o parte pentru ceva nou, mai interesant. Ai mereu lucruri de descoperit la apropiaţii tăi, dar dacă nu te comporţi într-o manieră care să arate că eşti conştient(ă) de acest lucru, s-ar putea ca ei să tragă concluzii greşite. Arată-le că-ţi pasă.

Horoscop Gemeni

Accentul pronunţat pe semne de Pământ aduce, în cazul tău, o întoarcere spre interior, o aplecare mai mare asupra chestiunilor de ordin sufletesc. S-ar putea să te simţi destul de neînţeles(asă), chiar de către cei apropiaţi care nu prea înţeleg cum să te ia perioada aceasta. De regulă, nu eşti foarte deschis(ă) cu emoţiile pe care le experimentezi, iar faptul că discuţi lejer despre ele sau te retragi din social pentru a le rumega îi poate deruta pe ceilalţi. Explică-le că ai nevoie să te racordezi mai bine la vibraţia ta interioară şi acest lucru implică să iei distanţă puţin.

Horoscop Rac

Energiile de Pământ activate azi de astre fac ca abilităţile tale de comunicare, socializare şi networking să fie extrem de pronunţate, dar când vine vorba de semnări de contracte, negocieri, planificări în vederea stabilirii unei colaborări sau unui parteneriat, s-ar putea să nu conduci discuţiile într-o direcţie avantajoasă ţie. Aşadar, te bucuri azi de cele mai bune rezultate posibile dacă te concentrezi pe cultivarea de relaţii şi nu pe oficializarea lor. În cazul acesta din urmă, ai nevoie de privire de ansamblu şi o viziune în perspectivă, aptitudini pe care contextul cosmic al zilei nu le aduce în prim plan.

Horoscop Leu

Accentul puternic pe semne de Pământ te  îndeamnă să te concentrezi astăzi asupra carierei ude poţi înregistra progrese fantastice într-un timp relativ scurt. Important este să nu te laşi dusă de val şi să uiţi că o parte din profiturile făcute la mijlocul acestei săptămâni ar trebui să acopere, întâi de toate, cheltuielile urgente şi iminente din această perioadă şi abia apoi, dacă este posibil, să achiziţionezi ceva pentru tine şi/ sau cei dragi. Este drept că meriţi un mic răsfăţ după atâta muncă, dar acordă-ţi-l doar după ce te-ai achitat de toate responsabilităţile pe care le ai zilele acestea.

Horoscop Fecioară

Marcajul pronunţat pe semne de Pământ face să te numeri printre preferaţii Zodiacului astăzi. Nu trebuie să faci mari eforturi ca să ajungi în centrul atenţiei admiratorilor şi ai un tonus bun, atât pe plan mental, cât şi fizic. Problema ar putea fi aceea că nu acorzi o atenţie suficientă partenerului, bucurându-te mai mult să primeşti decât să oferi, ceea ce riscă să ducă la tensiuni între voi. Dacă acest accent pe propria persoană te face să uiţi şi de responsabilităţile casnice, atunci s-ar putea să se lase cu un conflict destul de greu de evitat. Exersează empatie zilele acestea.

Horoscop Balanţă

Marcajul pronunţat pe semne de Pământ face să te numeri printre preferaţii Zodiacului astăzi. Nu trebuie să faci mari eforturi ca să ajungi în centrul atenţiei admiratorilor şi ai un tonus bun, atât pe plan mental, cât şi fizic. Problema ar putea fi aceea că nu acorzi o atenţie suficientă partenerului, bucurându-te mai mult să primeşti decât să oferi, ceea ce riscă să ducă la tensiuni între voi. Dacă acest accent pe propria persoană te face să uiţi şi de responsabilităţile casnice, atunci s-ar putea să se lase cu un conflict destul de greu de evitat. Exersează empatie zilele acestea.

Horoscop Scorpion

Energiile de Pământ care se fac puternic simţite astăzi îţi potenţează abilităţile de comunicare şi socializare, dar nu te ajută totuşi să-ţi manageriezi timpul. Aşa se face că nici prietenii, nici partenerul nu sunt pe deplin mulţumiţi de felul în care gestionezi relaţia cu ei. Poţi fi tentat(ă) să crezi că dacă îi răsfeţi în vreun fel sau altul, nu vor avea motive să se plângă de faptul că interacţionezi superficial cu ei, dar realitatea este alta. Încearcă să mizezi timp de calitate în compania lor şi nu pe metode alternative de a te revanşa pentru timpul reduc acordat lor.

Horoscop Săgetător

Urmezi pare-se şi azi curba ascendentă instalată ieri pe plan profesional. Apar şi astăzi oportunităţi de a te face remarcat(ă) şi a înregistra succese vizibile în planul carierei, dar familiar ar putea începe astăzi să resimtă faptul că eşti mult prea vlăguit(ă) să te mai ocupi de responsabilităţile tale casnice ori de a le asculta păsurile şi a fi acolo când au nevoie de tine. Nu-i de mirare aşadar dacă atmosfera din familie nu este una armonioasă când ajungi acasă, ceea ce riscă să-ţi afecteze productivitatea la locul de muncă. Urmăreşte să laşi problemele de la serviciu la pragul casei.

Horoscop Capricorn

Accentul pronunţat pe semnele de Pământ face ca astăzi să fii ceva mai sensibil(ă) la părerea celorlalţi despre tine, la validările pe care le primeşti din partea celorlalţi, la confirmările că te afli pe drumul cel bun şi că te îndrepţi în direcţia potrivită. Dar cum nu te interesează doar opiniile mentorilor, familiei şi persoanei iubite, s-ar putea să apleci prea uşor urechea şi la bârfele ori zvonurile care circulă perioada aceasta despre tine, ceea ce riscă să te afecteze destul de mult. Poate ar fi mai bine dacă ai face un efort conştient să le ignori, mai ales astăzi.

Horoscop Vărsător

În ciuda faptului că unii te văd mai nonconformist(ă), în esenţă eşti o persoană extrem de raţională, trăsătură de caracter pe care marcajul puternic pe semne de Pământ de azi o trece în stare latentă. Aşa se face că ai putea fi destul de vulnerabil(ă) în faţa persoanelor care ar putea să încerce să profite de pe urma altruismului tău. Ţine-te departe de investiţii astăzi, fie că este vorba de un proiect derulat de un prieten ori de o organizaţie umanitară. S-ar putea să fii destul de uşor păcălit(ă) de un zâmbet aparent binevoitor ori de un discurs bine ticluit.

Horoscop Peşti

Graţie accentului pronunţat pe semne de Pământ, eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, poate mai mult decât de în mod normal, dar tot contrar obiceiului, s-ar putea să fii mai puţin flexibil(ă) în gândire, dedându-te prea uşor la polemici atunci când cineva are o părere diferită de a ta. Dacă acea persoană se nimereşte a fi un(o) asociat(ă), vreun superior sau persoana iubită, s-ar putea ca lipsa de maleabilitatea şi toleranţă de care dai dovadă azi să-şi lase amprenta destul de puternic asupra părerii lor despre tine. Caută să te pui în bocancii lor dacă-ţi vine greu să le înţelegi viziunile.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici