HOROSCOP 21 august 2019: Influenţă pozitivă asupra zodiilor de Pământ, care se bucură, astăzi, de un simţ practic pronunţat

Venus ajunge astăzi în semnul Fecioarei, unde va sta până în data de 14 sepembrie. Cu toate că nu este cel mai fericit amplasament planetar pentru ea, astrul parteneriatelor de muncă şi iubire deopotrivă are o influenţă pozitivă totuşi, mai ales în cazul zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) care se bucură de un simţ practic pronunţat şi mai multă trecere pe plan social.

5688 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 august 2019: Influenţă pozitivă asupra zodiilor de Pământ, care se bucură, astăzi, de un simţ practic pronunţat

HOROSCOP 21 august 2019

Berbec

Venus poposeşte astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că de astăzi începând, nivelul de productivitate de care dai dovadă la serviciu creşte simţitor. Pentru o lună, cât acest astru petrece în acest sector al vieţii tale, te înţelegi, de asemenea, mai bine cu colegii de muncă, iar atmosfera de la birou este una liniştită şi cooperantă chiar şi în situaţiile-limită care altfel v-ar fi adus la capătul răbdării. Dar cum această casă mai simbolizează şi sănătatea fizică, trebuie să ţii cont că se arată o tendinţă de îngrăşare luna aceasta. Caută să faci mişcare constant.

Taur

Casa în care ajunge astăzi Venus şi pe care o va tranzita în următoarea lună simbolizează iubirea şi relaţia cu copiii, semn că te înţelegi mult mai bine cu persoana iubită şi cu copiii în săptămânile care urmează. Diferenţele de mentalitate care altfel v-ar fi adus în pragul unor discuţii în contradictoriu se atenuează pe parcursul şederii sale în acest sector de viaţă. Reuşiţi să vedeţi dincolo de ele şi să vă axaţi mai mult pe ceea ce vă aduce mai aproape. Nativii(ele) acestui semn care caută să-ţi întemeieze o familie sau să formeze o relaţie au parte de succes.

Gemeni

Venus trece astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că, de azi încolo, comunici mai eficient cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Se construieşte un pod de legătură între generaţii, iar prăpastia alteori impracticabilă nu se mai resimte în săptămânile următoare. Tot pe parcursul tranzitului acestei planete, te bucuri de succes în ceea ce priveşte chestiunile imobiliare, indiferent dacă vizează înstrăinarea, achiziţionarea sau închirierea unui imobil. Dacă practici lucrări de construcţie sau amenajare în această perioadă, s-ar putea ca ele să evolueze mai repede decât te-ai fi aşteptat pentru că te înţelegi cu meşterii.

Rac

Venus trece astăzi pragul casei interacţiunii cu celălalt din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că abilităţile tale de socializare şi comunicare se potenţează simţitor de astăzi începând pentru câteva săptămâni. Cu excepţia aspectelor astrale nefavorabile care se pot face simţite în anumite zile, se dă liber la negocieri, interviuri de angajare, întrevederi cu potenţiali colaboratori şi clienţi sau pitch-uri şi luări de cuvânt în cadrul şedinţelor. Nu este exclus, de asemenea, să faci mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva tot felul de comisioane personale sau profesionale. Ţine telefonul şi laptop-ul pe aproape pe parcursul acestui tranzit.

Leu

Cu Venus în casa banilor şi a bunurilor dobândite prin munca proprie, s-ar putea ca oportunităţile de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor realizate până acum să se înmulţească treptat de azi încolo. În plus, discerni mai uşor între acele şanse de câştig care prezintă riscuri minime şi cele care te-ar aduc prea aproape de un ponteţial eşec financiar. Dispui, de asemenea, şi de o viziune realistă care îţi permite să te foloseşti practic de resursele tale şi să iei decizii raţionale în ceea ce le priveşte. Nu exagera însă cu economisitul pentru că meriţi şi răsfăţuri.

Fecioară

Cu Venus în semnul naşterii tale pe parcursul câtorva săptămâni, şarmul şi carisma ta este la cote foarte ridicate. Cât tranzitează zodia ta, se recomandă să te gândeşti serios la unele schimbări de look, care vizează fie garderoba, fie stilul de machiaj sau tunsoarea. Aceste ajustări nu numai că îţi vor potenţa stima de sine, dar îţi pot uşura drumul către afirmare. Felul în care te prezinţi în plan profesional contează şi el, pe lângă toate realizările pe care ai reuşit să le ai până în prezent. În felul acesta, poţi trezi şi interesul unor admiratori(oare) şi al cuiva special.

Balanţă

Venus intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii mai critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi cu ceilalţi decât eşti de obicei. Într-o lume atât de competitivă ca a noastră, perfecţionismul este de cele mai multe ori o calitate, dar atunci când îl duci prea departe şi te transformi într-o persoană mereu nemulţumită sau cicălitoare, există riscul ca lucrurile să nu evolueze într-o direcţie mai bună. Urmăreşte aşadar să-ţi setezi ţie şi celor din jur standarde pe care le puteţi realist atinge. În caz contrar, ajungi să-ţi creezi dezamăgiri de unul(a) singur(ă).

Scorpion

Venus poposeşte astăzi în casa vieţii sociale, a planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că îi vei simţi influenţa pe toate aceste trei planuri. Aşadar, s-ar putea ca în raport cu prietenii să fii mai exigent(ă) şi să nu laşi chiar pe oricine să pătrundă în cercul tău de încredere. În privinţa iniţiativelor pe termen lung, personale sau colective, dai dovadă de migală, profesionalism şi dedicaţie. Îţi faci treaba cu simţul răspunderii, nu te dai în lături să ajuţi când ţi se solicită sprijinul şi eşti apreciat(ă) pentru viziunea practică pe care o ai. Ţine-o tot aşa.

Săgetător

Cu Venus în casa carierei şi a statutului social, nu este de mirare dacă ascensiunea ta profesională îşi asumă un ritm destul de rapid în săptămânile care urmează. Eşti bine văzut(ă) în ochii superiorilor nu numai pentru consecvenţa şi grija pentru detalii de care dai dovadă, ci şi pentru realizările notabile pe care le ai în această lună. Graţie acestora, s-ar putea să prindă mai multî încredere în tine, iar cuvântul tău va ajunge să cântărească mai mult decât înainte. Nu este exlus, de asemenea, să ţi se ofere şansa să te afirmi oferindu-ţi-se sarcini cu răspundere ceva mai mare.

Capricorn

Venus intră astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor, iar acest lucru arată faptul că, în săptămânile care urmează, se arată multe şanse de a te dezvolta pe plan profesional şi personale. Deplasările în străinătate sau la mare distanţă de casă pot face parte din apanajul tranzitului acestui astru, indiferent dacă vizează chestiuni profesionale sau un concediu. Luând contactul cu alte persoane, provenite chiar din alte culturi, eşti chemat(ă) să ajustezi principiile după care te ghidezi. Nu sunt favorizate doar seminarele cu somităţi din domeniu şi cursurile de perfecţionare continuă, ci şi pelerinajele la locuri sfinte.

Vărsător

Cu Venus în casa transformărilor, se întrevăd câteva săptămâni în care viziunea ta cu privire la parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri şi ce implică ele s-ar putea schimba cam mult. Acest lucru se datorează faptului că eşti nemulţumit(ă) acum de cum merg lucrurile şi de ce înţelege fiecare din limitele, drepturile şi atribuţiile pe care le-aţi decis de comun acord acum ceva vreme. Cu ocazia acestui tranzit, le observi mai clar decât până acum şi poţi să-ţi formezi o strategie în ceea ce le priveşte. Ţine ochii deschişi pentru că pot apărea oportunităţi financiare în colaborare cu ei.

Peşti

Venus poposeşte astăzi tocmai în casa parteneriatelor de viaţă şi de afaceri din horoscopul tău general, semn că ele vor juca un rol-cheie în viaţa ta în perioada următoare şi că ar fi indicat ca în săptămânile aceastea să le acorzi atenţie specială. Relaţia de cuplu şi cele profesionale avute deja pe rol se dezvoltă în direcţia potrivită, iar perspectivele de colaborare cu profesionişti din domeniu sau cu clienţi importanţi se materializează în sfârşit. Ai multe de învăţat de la ei şi trebuie să faci eforturi să emulezi pragmatismul lor. Dar caută să le insufli şi tu din creativitea ta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici