Horoscop, 23 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor STRĂLUCI astăzi

Horoscop, 23 Aprilie 2019. Marţi îşi dau mâna Soarele şi Uranus în semnul Taurului şi Luna şi Jupiter în cel al Săgetătorului. Aşa se face că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi cele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) ies la rampă şi-şi fac cunoscute ideile şi simţirile.

3952 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 23 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor STRĂLUCI astăzi

Horoscop, 18 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile ai căror nativi vor fi mult mai hotărâţi ca de obicei

Horoscop Berbec

Ai un tonus mental bun astăzi şi pare că nici oportunităţile financiare nu te ocolesc. Cu toate acestea, ai unele temeri cu privire la lucruri care nu stau în controlul tău, sunt de domeniul trecutului sau nu reprezintă ameninţări reale. Aşadar, s-ar putea spune că nu te bucuri aşa cum se cuvine de premisele bune ale acestei zile pentru că laşi să te îngrijoreze prea mult anumite chestiuni. Fă tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru a evita unele scenarii mai puţin plăcute şi apoi lasă Universul să lucreze. În caz contrar, nu vei putea să apreciezi clipa cum trebuie.

Horoscop Taur

Ai încredere în tine şi eşti persuasiv(ă), dar dacă urmăreşti să-l convingi pe partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri că merită să investiţi într-un proiect sau strategie de viitor, asigură-te că riscurile nu sunt prea mari şi că toată lumea are de câştigat dacă vă încredinţaţi resursele comune în acea direcţie. Până la urmă, garantezi cu credibilitatea ta şi siguranţa relaţiei voastre că şansele sunt mari ca totul să se finalizeze în favoarea voastră. Urmăreşte aşadar să fii realist(ă) şi să nu cazi în plasa celor care îţi cântă în strună. Evaluează oportunităţile înainte de a le da curs.

Horoscop Gemeni

S-ar putea ca astăzi să persişti în tipare de gândire coercitive şi înguste care nu te caracterizează deloc. Nu prea eşti dispus(ă) să te deschizi la idei noi, fapt pentru care rişti să intri în polemici cu superiorii sau cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Nu este exclus, de asemenea, ca unii colegi de muncă să se folosească de această încăpăţânare a ta pentru a trage focul la oala lor, punând astfel în pericol progresele pe care le-ai înregistrat pe plan profesional în ultima vreme. Caută să te redresezi în timp util şi să vezi lucrurile din altă perspectivă.

Horoscop Rac

Înarmează-te cu multă răbdare şi putere de muncă întrucât te aşteaptă o zi destul de dificilă astăzi la locul de muncă. Te confrunţi poate cu termene-limită greu de respectat, aşteptări nerealiste sau sarcini cu grad de complexitate extrem de ridicat, fapt pentru care nu-ţi permiţi ca atenţia să-ţi fie distrasă şi să faci greşeli. Vestea bună este că s-ar putea ca ziua să se finalizeze în avantajul tău şi chiar să-ţi deschidă unele uşi pentru proiecte de grup sau pe termen lung care te entuziasmează. Aşadar, străduieşte-te să dai tot ce ai mai bun pentru a lăsa o impresie bună.

Horoscop Leu

S-ar putea ca pe plan profesional să înregistrezi astăzi unele progrese importante, în raport cu superiorii sau cu parcursul tău la locul de muncă. Te frustrează însă unele lucruri la nivel sentimental sau în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Simţi poate că nu ai suficient timp pentru tine sau menifeşti tendinţe de gelozie şi posesivitate în relaţie cu partenerul. Concentrează-te azi mai mult pe aceste chestiuni. Ai demonstrat ce era de demonstrat la serviciu şi a venit vremea să mai vezi şi de tine. Dacă ai petrece mai mult timp de calitate cu cel drag, probabil situaţia s-ar remedia.

Horoscop Fecioară

Viziunea ta practică şi realistă este potenţată de astre astăzi, motiv pentru care s-ar putea să găseşti rapid o soluţie la toate situaţiile cu care te confrunţi pe parcursul acestei zile. Sunt incluse în această categorie şi problemele de cuplu, familie sau de ordin gospodăresc care pot constitui un subiect de dispută între tine şi persoana iubită. Aşadar, dacă se iscă tensiuni între tine şi persoana iubită pe o astfel de temă, taie nodul gordian şi găseşte o rezolvare simplă, care să vă satisfacă pe toţi. Nu ajută la nimic dacă vă certaţi şi nu se ajunge la o soluţie.

Horoscop Balanţă

S-ar putea ca paharul cu frustrări şi nemulţumiri să se fi umplut astăzi, motiv pentru care stai pe un butoi cu pulbere. Aşa se face că dacă se iscă o scânteie între tine şi colegii de muncă, s-ar putea să ajungi să spui lucruri pe care le vei regreta cândva mai târziu. Poţi folosi însă această energie pentru a realiza ceva ori pentru a rezolva rapid şi eficient problemele cu care te confrunţi la serviciu. În definitiv, trebuie doar să-ţi schimbi puţin optica şi să faci un exerciţiu de voinţă pentru a-ţi schimba atitudinea în bine. Încearcă să realizezi beneficiile.

Horoscop Scorpion

Pe plan relaţional, pare că toate merg bine astăzi. Relaţionezi bine cu clienţii existenţi şi potenţiali, comunici eficient cu asociatul(ţii), te înţelegi bine cu persoana iubită. S-ar putea ca deciziile mai puţin inspirate să vizeze felul în care înţelegi să-ţi gestionezi bugetul. Fie că încerci să impresionezi pe cineva sau îţi doreşti pentru tine ceva care nu este pe lista de cumpărături, cert este că s-ar putea să cheltuieşti astăzi sume mai mari decât ar fi de dorit. Poate ar fi mai indicat să laşi asemenea investiţii pe altădată şi să te concentrezi în acest moment pe nevoile tale imediate.

Horoscop Săgetător

Ziua de azi vine la pachet cu o veste bună şi cu una mai puţin bună: pe de-o parte, ai un randament de invidiat şi dai dovadă de multă productivitate pe plan profesional. Reuşeşti să te achiţi fără prea mari dificultăţi de sarcinile profesionale de pe agenda zilei şi să te adaptezi cu uşurinţă la eventualele modificări apărute în program. Pe de altă parte, s-ar putea să se nască unele tensiuni între tine şi familie, cel mai probabil pe seama faptului că, odată ajuns(ă) acasă, nu mai dispui de la fel de multă energie pentru a rezolva unele treburi casnice.

Horoscop Capricorn

Pe plan sentimental, s-ar putea să te bucuri de mult succes astăzi, fie că eşti încă single sau într-o relaţie consacrată. Este posibil aşadar fie să cunoşti o persoană specială, fie să te reapropii de partener şi să vă racordaţi din nou unul la frecvenţa celuilalt. Problema s-ar putea să o constituie însă faptul că pleci urechea prea repede la bârfele şi zvonurile care se vehiculează perioada aceasta despre tine. De asemenea, dacă ţi se pare c-ai înţeles ceva greşit, cere lămuriri suplimentare înainte de a trage concluzii. Există riscul să te înşeli şi să emiţi judecăţi de valoare eronate.

Horoscop Vărsător

Dacă apar oportunităţi de a investi în planuri de viitor sau proiecte de grup astăzi, ideal ar fi să le treci printr-o sită foarte fină. Altfel, s-ar putea să te expui unor riscuri destul de mari şi să încasezi unele pagube pe care nu ţi le permiţi perioada aceasta. Caută mai degrabă să te concentrezi pe chestiunile de familie, domestice sau locative. Acolo ai putea fi surprins(ă) plăcut de modul în care evoluează lucrurile, ceea ce îţi conferă încrederea că, dacă depui mai mult efort, rezultatele vor fi şi mai vizibile. Caută să te apleci asupra acestui sector de viaţă.

Horoscop Peşti

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, s-ar putea ca abilităţile tale de comunicare şi socializare să se potenţeze mult, iar ocaziile în care te vei baza pe ele instinctiv sau eşti nevoit(ă) să le foloseşti pentru a evita situaţii complicate vor fi destul de numeroase. Printre acestea se numără şi un potenţial conflict cu şefii, pe care îl poţi soluţiona chiar înainte de a începe propriu-zis dacă urmăreşti să găseşti o soluţie practică la impasul prin care treceţi. Nu numai că nu-ţi face bine în carieră să dai curs polemicilor cu superiorii, dar ai mai mult de câştigat dacă-l eviţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici