HOROSCOP 23 august 2019: Zodiile care vor uimi prin profesionalism şi perseverenţă

Soarele pătrunde astăzi în semnul Fecioarei, acolo unde se întâlneşte cu Venus şi de undele acordă o şi mai mare protecţie zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Acestea au o atitudine pragmatic în plan social şi financiar, uimind totodată prin profesionalism şi perseverenţă.

4222 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 august 2019: Zodiile care vor uimi prin profesionalism şi perseverenţă

HOROSCOP 23 august 2019: Zodiile care vor uimi prin profesionalism şi perseverenţă

Berbec

Soarele pătrunde astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, acolo unde se întâlneşte cu Venus, şi îţi scoate în cale oportunităţi profesionale în afara serviciului. S-ar putea să nu fie cele mai bănoase, dar cu siguranţă le vei simţi la buget. Caută aşadar să profiţi de ele la timp şi să-ţi faci timp în program. Este drept că ar putea fi nevoie să renunţi la o parte din timpul tău liber, dar pe termen lung, această decizie se va dovedi a fi fost una extrem de inspirată. Caută aşadar să te concentrezi mai mult pe sectorul profesional săptămânile acestea.

Taur

Soarele ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, potenţând energia binefăcătoare a lui Venus. Pentru câteva săptămâni, centrul tău de interes se mută în acest sector şi îţi devine mai clar ca oricând unde mai aveţi de lucrat pentru ca lucrurile să meargă bine între voi. De asemenea, burlacilor(ăciţelor) acestui semn li se dublează şansele de a cunoaşte pe cineva special. Ştiu că distingă între persoanele alături de care pot construi o relaţie serioasă şi cele împreună cu care nu pot evolua în tandem. Cresc şi şansele de fertilitate ale familiilor la început de drum.

Gemeni

Soarele tranzitează de azi încolo casa familiei din horoscopul tău general, acolo unde Venus s-a instalat deja, ceea ce înseamnă că accentul cade pe acest sector din viaţa ta în săptămânile care urmează. Iar cum energia acestei case îndeamnă la îndreptarea acelor aspecte care nu merg pe acest plan, trebuie să te concentrezi pe repararea unor probleme de ordin gospodăresc, locativ sau care influenţează negativ relaţia ta cu apropiaţii. În acest sens, este nevoie să comunici mai mult şi mai deschis cu apropiaţii. În felul acesta, descoperiţi cu toţii o rezolvare pentru încercările cu care vă confruntaţi la acest nivel.

Rac

Soare intră astăzi în casa interacţiunii cu celălalt, acolo unde Venus şi-a făcut deja simţită prezenţa şi a pregătit terenul pentru potenţarea abilităţilor de comunicare şi socializare. Dacă ea ţi-a înmulţit rezervele de diplomaţie şi tact, Soarele vine să te ajute să străluceşti prin prisma lor. Nu este de mirare aşadar dacă excelezi când vine vorba de negocieri, interviuri de angajare sau întrevederi cu potenţiali clienţi şi/ sau colaboratori. Eşti persuasiv(ă), ai un discurs atent construit şi te pliezi uşor pe direcţiile în care merge discuţia. În plus, ai o viziune extrem de clară şi îi lămureşti şi pe alţii.

Leu

Soarele poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor câştigate de pe urma muncii proprii, acolo unde Venus ţi-a înmuţit deja şansele de câştig. Ceea ce face de azi încolo prezenţa Soarelui în acest sector din horoscopul tău general este să îţi atragă atenţia asupra acelor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor realizate până acum care tind să treacă cu vederea. El îţi potenţează simţul de observaţie şi te face să le reperezi la timp, suficient de repede încât să nu le ratezi şi să le deosebeşti corect de cele care implică riscuri prea mari.

Fecioară

Soarele ajunge azi tocmai în semnul naşterii tale, acolo undeva va sta cu Venus timp de câteva săptămâni. În această perioadă, nu numai că îţi sărbătoreşti ziua de naştere, dar eşti şi mai preocupat(ă) decât de obicei de tine însuţi(ăţi). Sau cel puţin asta încearcă să-ţi transmită cupletul Soare-Venus. Ai mai multă încredere în tine în această perioadă şi ar fi păcat să nu te foloseşti de acest prilej pentru a ieşi la rampă mai des în plan social, pe scena de dating sau la serviciu. Laşi o impresie bună oriunde mergi şi deschizi uşi la care nu aveai acces.

Balanţă

Cu Soarele şi Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general, ţi se oferă oportunitatea să faci curăţie în universul tău interior. Caută să te descotoroseşti de acele gânduri, frici şi nemulţumiri care nu îţi insuflă dorinţa de a te autodepăşi. Dacă apare în peisaj un fost partener de viaţă, încearcă să redescoperi în tine motivul pentru care v-aţi despărţit. Cu trecerea timpului, s-ar putea să îl vezi într-o altă lumină decât cea reală şi să tinzi către o împăcare. De asemenea, caută să nu fii exagerat de critic(ă) cu tine şi cu cei din jur. Poţi exagera cu perfecţionismul.

Scorpion

Soarele intră astăzi în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale, acolo unde se află deja Venus. Dacă Venus a făcut să ai mai multă priză la oameni, Soarele vine să te scoată şi mai puternic în evidenţă. Cuvântul tău are o mai mare greutate decât de obicei în luare deciziilor care vizează iniţiativele antreprenoriale colective. Prezenţa ta comandă mai mult respect şi admiraţie în grupul de prieteni. În plus, simţi mai puternic ca în alte dăţi nevoia să te implici în proiecte de voluntariat/ sociale şi să faci diferenţa în comunitatea în care trăieşti.

Săgetător

Soarele poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, iar Venus aflată deja acolo îi potenţează acţiunea. Ceea ce vine el să facă este să te promoveze şi mai mult în plan social. Dacă Venus te-a ajutat să te faci mai uşor plăcut(ă) de factorii de decizie, Soarele te sprijină să devii unul dintre ei. Cu aceste două planete în acest sector, este foarte posibil ca în săptămânile următoare să primeşti o promovare la locul de muncă sau să pătrunzi într-un cerc de persoane select. În felul acesta, nu ţi se confirmădoar valoarea de profesionist, ci şi cea personală.

Capricorn

Soarele ajunge azi în casa călătoriilor, a studiilor şi a filozofiei de viaţă. Cu Venus alături, poate ajuta burlacii(ăciţele) acestui semn să cunoască pe cineva special de o altă religie sau naţionalitate. În plus, relaţiile la distanţă resimt mai puţin decât de obicei acest impediment. Cât priveşte călătoriile şi oportunităţile educaţionale, s-ar putea ca pe fondul tranzitului acestor două planete ele să se înmulţească. Poate chiar pleci într-un schimb de experienţă în străinătate sau partici la unele cursuri subvenţionate peste hotare. Ocupă-te şi de dezvoltarea personală, fie că faci o excursie pe la mănăstiri sau pleci într-un retreat de autocunoaştere.

Vărsător

Soarele pătrunde astăzi în casa transformărilor din horoscopul tău general şi încurajează la îndeplinirea dezideratelor lui Venus în acest sector. Se doreşte o remediere a aspectelor defectuoase din relaţia de cuplu şi mai multă implicare în ceea ce priveşte suplimentarea resurselor comune sau a înmulţirii economiilor realizate împreună. De asemenea, va trebui să preiei iniţiativa remedierii balanţului neechilibrat de forţe din relaţia voastră. În felul acesta, se obţine o mai mare deschidere unii faţă de ceilalţi, încurajând la dialog mai degrabă decât la o cursă pentru ultimul cuvânt în luarea deciziilor. Trebuie să formaţi o echipă, nu să vă sabotaţi.

Peşti

Soarele ajunge azi în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce face ca accentul să cadă pe acest sector în următoarele două săptămâni. Cu acest astru şi Venus în acest sector de viaţă, nativii(ele) acestui semn care se simt pregătiţi(te) pentru o relaţie ar putea întâlni pe cineva special şi începe o frumoasă poveste de dragoste. Aceia(lea) care caută să-şi îmbogăţească portofoliul de clienţi sau să colaboreze cu mai mulţi profesionişti sau cu jucătorii importanţi de pe piaţa domeniului lor de activitate ar putea avea, de asemenea, parte de mai mult succes. Concentrează-te pe relaţiile cu ceilalţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici