HOROSCOP 26 februarie 2019: Zodia care are potenţial sporit de câştig astăzi

HOROSCOP 26 februarie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii. Racii au un potenţial sporit de câştig astăzi, 26 februarie 2019, iar balanţa se află acum într-o perioadă în care poate realiza multe lucruri la nivel profesional.

11653 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 februarie 2019: Zodia care are potenţial sporit de câştig astăzi

HOROSCOP 26 februarie 2019: Zodia care are potenţial sporit de câştig astăzi

Horoscop Berbec

Ar putea să-ţi vină destul de greu astăzi să te împarţi echitabil între sectorul profesional şi cel familial. Nu-i exclus aşadar să te simţi ca un resort de care se trage la ambele capete şi să nu reuşeşti să-ţi aduci aportul aşa cum se cuvine în niciunul dintre aceste planuri de viaţă. Sfatul astrologului ar fi acela de a miza totuşi pe cel domestic întrucât, cel puţin perioada aceasta, cele mai mari satisfacţii le vei avea dacă te concentrezi pe cei dragi. Caută compania lor şi petrece momente de calitate împreună cu ei, mai ales dacă i-ai neglijat de curând.

Horoscop Taur

Se anunţă o zi dinamică, multe drumuri de făcut şi poate chiar mai multe telefoane de dat. Nu-ţi face griji, răsplata va fi pe măsura eforturile depuse pentru a-ţi respecta toate angajamentele. S-ar putea să nu apară prea curând şi să te gândeşti că este energie irosită pe nimic, dar ai răbdare şi vei vedea că tot ceea ce faci ajută la conturarea unui viitor promiţător, atât profesional, cât şi financiar. Poate n-ar fi rău dacă ai lua în calcul atelierele sau cursurile care să-ţi permită să-ţi potenţezi abilităţile de comunicare şi socializare. Îţi vor prinde bine pe termen lung.

Horoscop Gemeni

Potenţialul sporit de câştig, dar şi conjuncturile în care ai putea cheltui mai mult decât ţi-ai propus ar putea face parte din specificul acestei zile. Ideea ar fi să readuci echilibrul la acest nivel şi chiar să intervii cu unele măsuri ferme dacă situaţia o cere. Este foarte important să acţionezi la timp întrucât perioada aceasta ar trebui să te concentrezi pe realizarea de economii şi suplimentarea veniturilor. Pe plan profesional, încearcă să dai dovadă de o atitudine voluntară şi să nu te dai în lături de la a-ţi lua în spate mai multe sarcini decât iei în mod normal.

Horoscop Rac

Dacă apar tensiuni între tine şi partener, încearcă să te opreşti un moment şi să vezi ce spune felul în care reacţionezi despre tine. S-ar putea să sesizezi că ai o atitudine uşor deplasată, că nu exprimi prea clar care-ţi sunt aşteptările pe plan relaţional sau că ai interpretat greşit lucrurile şi nu ai cerut explicaţii înainte de a tăbărî cu reproşuri şi acuze. Această tendinţă se poate manifesta şi în parteneriatul profesional, unde poate fi greu să se ducă o discuţie mai sensibilă cu tine. Acesta este unul dintre momentele când ar fi bine să ai grijă ce spui.

Horoscop Leu

Echilibrul tău emoţional de astăzi ar putea fi destul de fragil, iar dacă te confrunţi cu tensiuni la serviciu, acestea te-ar putea afecta destul de tare, producând chiar neplăceri de ordin psihosomatic. Nu-i de mirare aşadar că, dacă nu iei măsuri pe acest plan, randamentul tău scade şi nu mai activezi la standardele cu care ţi-ai obişnuit superiorii. Impune-ţi să laşi astfel de lucruri să te afecteze mai puţin şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Te poţi consola cu ideea că acasă te aşteaptă persoana iubită care va avea grijă să-ţi readucă zâmbetul pe buze cât ai clipi.

Horoscop Fecioară

Ţi-ar putea fi destul de dificil astăzi să te achiţi şi de angajamentele sociale şi de activităţile îndelung plănuite cu persoana iubită şi/sau copiii. Dacă-ţi pui puţină ordine în agenda de astăzi, nu va fi o problemă să găseşti timpul necesar pentru a ieşi cu prietenii, dar şi pentru a petrece clipe de calitate în compania partenerului şi a celor mici. Cele mai multe satisfacţii însă vin din direcţia celor dragi, unde dedicarea ta va fi foarte apreciată şi se reinstaurează armonia în familie. În definitiv, vei vedea că prietenii vor înţelege dacă programul chiar nu-ţi permite să-i vezi.

Horoscop Balanţă

Şi-n cazul tău se pune problema să te împarţi între două sectoare de viaţă, mai exact cel familial şi carieră. În ierarhizarea activităţilor de pe agenda zilei, ţine însă cont de faptul că te afli acum într-o perioadă în care poţi realiza multe lucruri la nivel profesional. Acest lucru implică deci şi situaţii în care stai mai mult decât în mod normal la serviciu şi sacrifici din momentele petrecute de regulă cu familia pentru a te face remarcat(ă) în ochii superiorilor. Dacă le explici cum stă treaba, cei dragi nu numai că te vor înţelege, dar te vor şi sprijini.

Horoscop Scorpion

Te aşteaptă multă tevatură astăzi, deci asigură-te că nu-ţi lipsesc încărcătoarele de la telefon şi laptop oriunde te-ai afla. Vestea bună este că reuşeşti să te achiţi de unele sarcini pe care le-ai tot împins în fundul listei de priorităţi şi să legi unele relaţii care se pot dovedi lucrative pe viitor. Poate n-ar strica totuşi să faci ceva spontan pe diseară şi să-l scoţi pe cel drag din casă într-un loc care crezi că i-ar plăcea. Nu zăboviţi totuşi prea mult în oraş întrucât, după o zi ca aceasta, ai nevoie de odihnă şi refacere pentru ziua de mâine.

Horoscop Săgetător

Echilibrarea balanţei câştigurilor şi a cheltuielilor poate fi un subiect spinos astăzi. Poate trebuie să achiţi facturi lăsate pe ultimul moment sau intervine vreo urgenţă care te solicită financiar destul de mult. Oricare ar fi situaţia, ţine cont că poţi apela oricând la ajutorul apropiaţilor. Nu-i exclus ca acesta să vină cu unele critici la adresa felului în care-ţi gestionezi bugetul, dar nu uita că-n cele din urmă îţi vor doar binele. Faptul că ai un tonus bun şi Luna este în semnul naşterii tale te ajută să priveşti lucrurile cu optimism şi să nu te laşi doborât de provocări.

Horoscop Capricorn

Mai mult decât de obicei, prioritatea ta ar trebui să fie astăzi cei de lângă tine, dar mai cu seamă partenerul de viaţă. Este ceva mai sensibil în ultima vreme, iar dacă te aştepţi să fie cerebral şi să-şi treacă emoţiile prin filtrul raţiunii, s-ar putea să nu obţii ceea ce-ţi doreşti. Avantajul este că ai multă răbdare şi dacă te arăţi cu adevărat interesat(ă) să-i afli frământările, cu siguranţă tensiunea din atmosferă se va elibera. Poţi adopta o atitudine similară şi în parteneriatul profesional dacă ceea ce fac şi spun asociaţii nu este în sincron. Lasă de la tine.

Horoscop Vărsător

Te trezeşti astăzi cu bateriile la cote de avarie, cu moralul destul de scăzut şi cam apatic(ă), semn că nu se arată o zi în care să întreprinzi activităţi solicitante sau care să te recomande pe viitor. Dacă nervii sunt încordaţi la serviciu, poate ar fi indicat să-ţi impui unele limite şi să te implici emoţional mai puţin în intrigile şi dramele care se prefigurează la locul de muncă. În cazul în care te gândeşti să-ţi îneci supărările cu o sesiune de cumpărături, încearcă să nu cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul setat pentru prima parte a săptămânii acesteia.

Horoscop Peşti

S-ar putea ca sectorul social, în speţă prietenii, să nu se prea împace cu cel sentimental, adică partenerul. Se duce poate o confruntare mai mult sau mai puţin vădită între ei pentru atenţia ta şi n-ai nevoie perioada aceasta de suprasolicitări suplimentare. Gândeşte-te ce anume ţi-ar putea aduce mai multe satisfacţii personale şi încearcă să nu alimentezi şi mai mult tensiunea între aceste planuri ale vieţii tale. Poate n-ar strica să faci în aşa fel încât să reuneşti taberele şi să ieşi după programul de la serviciu şi cu persoana iubită şi cu gaşca. Aşa mulţumeşti şi capra şi varza.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici