HOROSCOP 27 februarie 2019: Semnul astral care astăzi ar trebui să pună pe prim plan cariera, deoarece vor apărea multe oportunităţi

HOROSCOP 27 februarie 2019. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările pe care le ai despre carieră, sănătate, dragoste sau bani.

14861 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 februarie 2019: Semnul astral care astăzi ar trebui să pună pe prim plan cariera, deoarece vor apărea multe oportunităţi

HOROSCOP 27 februarie 2019: Semnul astral care astăzi ar trebui să pună pe prim plan cariera, deoarece vor apărea multe oportunităţi

Pentru raci se prefigurează o zi plină de provocări pe plan profesional

Horoscop Berbec

Contextul astral al acestei zilei este unul cam confuz, motiv pentru care s-ar putea ca ceea ce simţi şi felul în care gândeşti să nu fie tocmai pe deplin în sincron. Aşa se face că ţi-ai putea pune întrebări cu privire la direcţia în care se îndreaptă viaţa ta în acest moment, dacă eşti satisfăcut(ă) de deciziile pe care le-ai luat până acum şi cum anume se vor reflecta acestea pe termen lung. Ceea ce încearcă să ţi se trasmită acum este că a venit momentul să investeşti mai mult în sănătatea ta emoţională şi în consolidarea universului tău interior.

Horoscop Taur

S-ar putea ca ziua de mâine să reprezinte astăzi o temere destul de puternică pentru tine. Poate că unele activităţi aducătoare de profituri nu s-au derulat aşa cum ai aşteptat sau parteneriatul de muncă se desfăşoară anevoios. Cu toate că primul impuls poate fi acela de a schimba macazul, ideal ar fi să nu te grăbeşti şi să mai rumegi ideea unui nou început, cel puţin o vreme. În schimb, n-ar strica să-ţi reevaluezi atitudinea faţă de bani şi să te gândeşti dacă n-ar fi bine să schimbi modul în care te raportezi la resursele deţinute în comun cu alţii.

Horoscop Gemeni

Asupra relaţiei cu partenerul ar putea plana o oarecare stare de tensiune astăzi. Nu reuşiţi să vă puneţi de acord în ceea ce priveşte anumite chestiuni gospodăreşti sau poate membrii familiei de origine, a ta sau a partenerului, înţeleg să intervină între voi atunci când v-ar fi mai bine să descurcaţi voi iţele chestiunilor problematice ivite perioada aceasta. Provocările de cuplu întâmpinate acum pot părea mari, dar vei vedea că sunteţi mai puternici decât ai crezut. Caută să-ţi aduci aminte că formaţi o echipă şi trebuie să trageţi cu putere în aceeaşi direcţie. Încercaţi să vă daţi silinţa mai mult.

Horoscop Rac

Se prefigurează o zi plină de provocări pe plan profesional. S-ar putea să te pomeneşti cu sarcini care te solicită mai mult decât te-ai fi aşteptat, cu îndatoriri care nu intră în fişa postului ori cu aşteptări şi termene-limită greu de respectat. Mai mult ca sigur, un astfel de mijloc de săptămână nu este o surpriză pentru tine, cel puţin în ultima vreme, dar atâta timp cât realizezi beneficiile unei asemenea perioade pe termen mai lung, vei găsi resursele de a duce la bun sfârşit angajamentele aşa cum ţi-ai obişnuit superiorii până acum. Rezervă-ţi câteva momente de relaxare în weekend.

Balanţa ar trebui să privească şi din altă perspectivă ce se întâmplă în viaţa sa

Horoscop Leu

Contextul astral actual cere să fii matură(ă) în felul în care abordezi chestiunile de ordin sentimental. Eşti jucăuş(ă) şi dai dovadă mai mereu de spontaneitate, dar există momente în care partenerul se aşteaptă să manifeşti mai multă seriozitate. O astfel de situaţie poate apărea astăzi, iar dacă te ataci fără niciun motiv şi nu acorzi interesul aşteptat, s-ar putea să-i răneşti destul de tare sentimentele. Caută, de asemenea, să nu dai dovadă de gelozie şi posesivitate şi evaluează cu discernământ dacă eşti îndreptăţit(ă) să ai astfel de reacţii. În plus, recomandarea este să nu cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi.

Horoscop Fecioară

Mocnesc tensiuni înăbuşite în subteranul relaţiei de cuplu sau pe plan domestic în general. Te simţi cumva presat(ă) de ritmul pe care şi l-a asumat viaţa în doi, să iei unele decizii importante sau să-ţi asumi responsabilităţi care-ţi încovoiază tare spatele perioada aceasta. Părinţilor le vine greu să înţeleagă ce se petrece cu tine pentru că, la suprafaţă, pare că ai tot ce ţi-ai dorit vreodată. Caută să priveşti în interior şi să vezi dacă chiar trebuie să iei atitudine. S-ar putea să nu fie nevoie decât să-ţi ajustezi perspectiva şi să vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât cel obişnuit.

Horoscop Balanţă

La serviciu, sarcinile parcă nu mai contenesc să apară, iar nivelul de dificultate pare să crească tot mereu. Trage aer în piept, relaxează-te, încearcă să te concentrezi şi ia-le pe rând. În caz contrar, s-ar putea să se pornească discuţii aprinse cu colegii de muncă ori din neatenţie, să se defecteze ceva la aparatura de la locul de muncă. Graba strică treaba aşa că ierarhizează-ţi angajamentele în funcţie de nivelul lor de urgenţă. Cât priveşte felul în care comunici, n-ar strica să dai dovadă de mai multă flexibilitate în gândire. Priveşte şi din altă perspectivă ce se-ntâmplă în viaţa ta.

Horoscop Scorpion

Se cere astăzi mai multă rigoare pe plan financiar. Este important să ştii cu claritate cât te poţi întinde şi unde ar fi cazul să te opreşti. În caz contrar, există riscul să faci mai multe cheltuieli decât cele preconizate. În plus, ai putea avea tendinţa de a impune partenerului standarde greu de respectat. S-ar dori aşadar să dai dovadă de mai multă flexibilitate, dar în limitele raţionalului. În caz contrar, ai putea vedea că atitudinea celorlalţi vis-a-vis de tine se schimbă şi nu în bine. Permite-ţi să laşi garda jos uneori şi vei vedea că nu vor apărea regrete.

Pentru peşti, centrul de interes ar trebui să fie cariera

Horoscop Săgetător

Astăzi se cere să dai dovadă de maturitate în felul în care reacţionezi la evenimentele neaşteptate. O situaţie mai tensionată de familie sau o urgenţă de ordin domestic poate apărea în cursul zilei de astăzi şi nu îţi permiţi să te porţi haotic. Rezervele de tact şi diplomaţie cu care te înzestrează astăzi astrele sunt mari şi acesta ar fi un moment mai mult decât potrivit să le pui în aplicare. Aşa se face că ai putea evita unele fricţiuni cu cei dragi dacă te foloseşti de carismă şi încerci să vezi dincolo de micile problemele inerente traiului în comun.

Horoscop Capricorn

Anumite preconcepţii pe care le ai s-ar putea face foarte puternic remarcate astăzi. Aşa se face că ai putea să emiţi judecăţi de valoare pripite şi să spui lucruri pe care să ajungi să le regreţi cândva mai târziu. Nu te arunca să tragi concluzii nici dacă acestea se bazează pe zvonuri pentru care nu poţi băga mâna în foc că sunt adevărate. Este important să ai parte de dovezi şi argumente greu de doborât când faci afirmaţii grele. În caz contrar, s-ar putea să fii catalogat(ă) într-un mod care nu-ţi face cinste. Caută să treci tot prin filtrul raţiunii.

Horoscop Vărsător

În ultima vreme, dar astăzi mai cu seamă, trebuie să dai dovadă de maturitate în ceea ce priveşte viitorul. Dacă derulezi unele proiecte de grup, s-ar putea să observi că cheltuielile pe care le implică sunt mai mari decât profiturile pe care ţi le aduc. Încearcă să vezi dacă se pot amortiza pe termen lung şi ia măsurile necesare pentru a minimiza scurgerile de capital. De asemenea, caută să nu acorzi bani cu împrumut şi nu amesteca prietenia cu finanţele. Cel puţin perioada aceasta nu iese nimic bun din asemenea asocieri. Priveşte lucrurile în perspectivă şi încearcă să anticipezi rezultatele.

Horoscop Peşti

Astăzi, centrul tău de interes ar trebui să fie cariera. Apar oportunităţi de a te face remarcat(ă) pe plan profesional, de a atrage atenţia asupra ta într-un mod pozitiv şi a face progrese în vederea accederii în ierarhia de la locul de muncă. Acest lucru nu-nseamnă că eşti la adăpost de tensiuni cu şefii şi că nu rişti să-ţi atragi unele critici aspre dacă sari calul. În cazul în care nu apar la serviciu fricţiunile, ele s-ar putea manifesta acasă, în raport cu figurile de autoritate din familia ta. În rest, cu sănătatea stai bine şi nu ai motive de-ngrijorare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici