HOROSCOP 28 Martie | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor relaţiona astăzi armonios cu familia

Mercur iese pe 28 martie din retrogradarea sa prin semnul Peştilor, indiciu cum că Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii vor interacţiona mai uşor familia, superiorii şi partenerii de viaţă.

2467 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 Martie | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor relaţiona astăzi armonios cu familia

Horoscop zilnic 26 martie:

Horoscop 28 martie, Berbec

Mercur revine astăzi la mişcare directă prin casa chestiunilor private din horoscopul tău personal, semn că a venit vremea ca în perioada viitoare să te concentrezi pe dezvoltarea unor tipare de gândire care nu te fac să stagnezi, cum s-a întâmplat în trecut, ci pe mantre şi idei care te ajută să evoluezi. În speranţa că ţi-ai reevaluat temerile, frustrările şi chiar anumite vicii în timpul retrogradării sale, acum ar fi momentul ideal să renunţa la un obicei toxic, fie el mental sau fizic. Ia acest eveniment astral drept începutul unei perioade în care începi să lucrezi la atitudini sănătoase.

Horoscop 28 martie, Taur

Mercur se întoare astăzi la mersul firesc prin casa prietenilor şi a planurilor de viitor, indiciu cum că dacă ai trecut prin încercări cu unii amici sau anumite proiecte au stagnat ori chiar au involuat, s-ar putea ca de azi încolo să observi primele progrese în direcţia cea bună. Foloseşte-te deci de energiile acestui eveniment astral pentru a relua legătura cu un prieten de care te-ai distanţat puţin ori pentru a face eforturi să repui o afacere în mişcare. La fel de important însă este să aplici lecţiile pe care ţi le-a oferit Mercur în perioada care tocmai s-a încheiat.

Horoscop 28 martie, Gemeni

Mercur revine azi la mersul direct prin casa carierei şi a statutului social, motiv pentru care s-ar putea să sesizezi că relaţia cu şefii, dar şi evoluţia ta profesională începe să se îmbunătăşească ori să înregistreze mici paşi înainte. Caută totuşi să nu laşi retrogradarea sa să treacă fără ca acele concluzii pe care le-ai tras perioada aceasta în ceea ce priveşte acest capitol de viaţă să nu se regăsească în strategia ta pe acest plan. Ceea ce trebuie să-ţi aduci aminte este că orice aparent obstacol care se iveşte în carieră poate fi transformat într-o oportunitate să te dezvolţi.

Horoscop 28 martie, Rac

Mercur se întoarce azi la mersul firesc prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor pe distanţe lungi, semn că se ridică codul roşu de ghinion în ceea ce priveşte delegaţiile la mare depărtare de casă şi susţinerea de examene dificile, bucurându-te de asemenea de o stare generală de spirit mai bună. Ceea ce trebuie să urmăreşti însă în perioada următoare este să integrezi lecţiile retrogradării acestei planete în perspectiva cu care priveşti viaţa şi lumea înconjurătoare. Sigur ai avut parte perioada aceasta de evenimente notabile care te-au determinat să vezi că poţi aduce ajustări sistemului tău de principii.

Horoscop 28 martie, Leu

Dacă ai avut parte de discuţii în contradictoriu cu persoana iubită ori partenerul de afaceri pe seama banilor sau a bunurilor dobândite sau deţinute în comun, s-ar putea ca odată cu revenirea lui Mercur la mersul direct această tensiune dintre voi să se amelioreze. Nu te culca însă pe-o ureche pentru că este nevoie să comunicaţi mai eficient pe viitor, mai ales în ceea ce priveşte astfel de chestiuni. Abuzurile pe acest plan vă pot afecta destul de mult, fapt pentru care este important să vă asiguraţi că dreapta ştie ce face stânga şi viceversa. Altfel, pot interveni pagube însemnate.

Horoscop 28 martie, Fecioară

Cu Mercur revenit la mersul direct prin casa cuplului şi a parteneriatului de afaceri din horoscopul tău general, s-ar putea ca interacţiunile dintre tine şi persoana iubită sau asociat(ă) ar putea să intre pe făgaşul normal cândva de astăzi începând. Neînţelegerile s-ar putea să apară mai rar decât de obicei şi pare că cel puţin tu ai înţeles că dacă ai nelămuriri, mai bine ceri explicaţii decât să tragi concluzii pripite. Este important touşi să nu uiţi această lecţie în viitorul apropiat pentru că s-ar putea să ai mult de pierdut în raport, atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Horoscop 28 martie, Balanţă

Dacă te-ai confruntat cu neplăceri medicale în ultima perioadă ori poate cu o apatie generalizată ale cărei cauze nu le-ai înţeles, s-ar putea ca odată cu revenirea lui Mercur la mersul firesc prin casa asociată acestor chestiuni din horoscopul tău general, să te simţi uşor-uşor mai bine. Unde mai pui că şi relaţia cu colegii de muncă se îmbunătăţeşte, iar riscul ca tensiunile să ducă la certuri atinge un prag minim. N-ar strica totuşi să profiţi de acest eveniment astral pentru a-ţi face unele investigaţii ori a căuta să cultivi o legătură armonioasă cu colegii de muncă şi pe viitor.

Horoscop 28 martie, Scorpion

Mercur revine astăzi la mişcarea directă prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă au existat tensiuni între tine şi partener şi/ sau cei mici în ultima perioadă, acestea s-ar putea risipi începând cu ziua de azi. Comunicaţi aşadar mai eficient decât până acum, iar faptul că îi asculţi activ pe cei dragi te ajută să vezi dincolo de forma în care îşi exprimă sentimentele şi frământările. Cultivă această atitudine de înţelegere faţă de ei pe viitor şi vei vedea că, acordându-le timpul de care ai nevoie, te scuteşti şi pe tine de nervozitate.

Horoscop 28 martie, Săgetător

Mercur revine astăzi la mişcarea directă prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce dublează acţiunea lui Venus, proaspăt intrată şi ea în acest sector al vieţii tale. Aşa se face că te bucuri de linişte şi bună înţelegere în raport cu familia, semn că reuşiţi să treceţi cu mai multă uşurinţă peste diferenţele de mentalitate şi de viziune. Toleranţa şi acceptarea sunt aliaţii tăi de nădejde în relaţie cu cei dragi, deci dă dovadă din plin de ele dacă îţi doreşti să ai parte de momente de calitate cu cei dragi. Concentrează-te pe ceea ce vă aduce aproape.

Horoscop 28 martie, Capricorn

Mercur revine la mersul său firesc prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te exprimi bine, ştii ce anume să punctezi într-o conversaţie, pui problema într-o manieră convingătoare şi reuşeşti să dezamorsezi subiectele periculoase înainte ca ele să-ţi explodeze în faţă. De asemenea, să dă drumul din nou la luat cuvântul în şedinţe, întâlniri cu posibili colaboratori pe plan profesional, drumuri pe la instituţiile publice şi tot felul de astfel de activităţi care necesită eficienţă şi o agendă organizată până în cel mai mic detaliu. Este important totuşi să nu-ţi disipezi energiile fără să-ţi realizezi scopurile.

Horoscop 28 martie, Vărsător

Mercur se întoarce la mersul său direct prin casa bunurilor şi a banilor câştigaţi prin munca proprie, semn că îţi merge mintea şi reuşeşti să faci conexiunile necesare pentru a profita la timp de oportunităţile de rotunjire a veniturilor sau de investiţie a economiilor care se pot ivi astăzi. Iar dacă în timpul retrogradării sale ai încercat să-ţi îmbunătăţeşti metodele de gestionare a bugetului, s-ar putea să realizezi că reuşeşti să şi pui câte ceva deoparte pentru vremuri grele. Oricare ar fi situaţia, cert este că stai destul de bine cu banii, dar asigură-te că ţii în frâu şi cheltuielile.

Horoscop 28 martie, Peşti

Carisma conferită de intrarea lui Venus în semnul naşterii tale este dublată de azi începând de tranzitul în sens direct al lui Mercur, care reintră astăzi pe traiectoria firească în zodia ta. Ceea ce fac cele două fenomene astrale este să-ţi potenţeze abilităţile de comunicare şi exprimare a propriei personalităţi, ceea ce-ţi conferă încrederea că te poţi descurca în orice situaţie cu care te întâlneşti. Nu este de mirare aşadar dacă tânjeşti zilele acestea după lumina reflectoarelor şi ai o atitudine voluntară în faţa activităţilor care te aduc în faţa mai multor oameni. Dispui de toate atuu-urile să faci impresie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici