HOROSCOP de weekend, 27 - 28 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un sfârşit de săptămână excelent

Sâmbătă, în afara trecerii Lunii în semnul Gemenilor, nu se întâmplă mare lucru. Duminică însă, Venus se alătură Soarelui în Leu, conferindu-le popularitate şi o stare de spirit bună zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător). În acelaşi timp însă, Luna îi trasează o opoziţie lui Jupiter retrograd din Săgetător şi un careu lui Neptun retrograd din Peşti, fapt pentru care semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor avea parte de un final de săptămână destul de agitat.

4434 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 27 - 28 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un sfârşit de săptămână excelent

HOROSCOP de weekend, 27 - 28 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un sfârşit de săptămână excelent

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta ar fi indicat să nu te înhami la călătorii la mare distanţă de casă. Pentru că astrele nu favorizează deloc astfel de activităţi, caută să le reprogramezi pentru concediu sau cel mai curând weekend-ul viitor. Deplasările nu-ţi prind prea bine în ultima zi a acestei săptămâni, deci evită-le.

Bani şi carieră

Previziunea de mai sus este valabilă şi dacă aceste călătorii sunt, de fapt, nişte delegaţii în interes de serviciu. S-ar putea ca tu şi cei cu care te întâlneşti să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce riscă să facă mai mult rău decât bine pe termen lung.

Familie, prieteni şi cuplu

Venus pătrunde duminică în casa iubirii şi a copiilor unde se află şi Soarele. Te aşteaptă aşadar o perioadă în care cei dragi devin cea mai importantă prioritate a ta. Caută ca încă de weekend-ul acesta să petreceţi mai mult timp împreună, îndeletnicindu-vă cu activităţi care vă fac plăcere tuturora.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt cam zgârcite cu informaţiile care privesc tonusul tău fizic şi starea mentală de weekend-ul acesta. Dar cum cheltuielile ar putea fi mai mari decât ţi-ai dori duminică, ajungi să capeţi dureri de cap, atât la propriu, cât şi la figurat. Menajează-te respectând bugetul pe care ţi l-ai propus.

Bani şi carieră

După cum spuneam, s-ar putea ca duminica aceasta să bagi mâna în buzunar mai adânc decât ar fi cazul. Dacă bugetul nu-ţi permite extravaganţe, nu ceda insistenţelor prietenilor de a participa la o activitate de final de săptămână care îţi afectează prea mult resursele de care dispui în această perioadă.

Familie, prieteni şi cuplu

Venus se alătură duminică Soarelui în casa familiei din horoscopul tău general, prilej bun să menţii un contact mai apropiat cu cei dragi, mai ales din familia de origine. Poţi începe prin a-i invita la o masă extinsă, care îţi permite să-i revezi şi să afli lucruri noi despre ei.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău astrele nu-şi divulgă secretele pe acest plan, dar cum duminica aceasta pot interveni unele tensiuni între tine şi cel drag, starea ta de spirit poate avea de suferit. Cât priveşte însă nivelul de energie, pari să fii în formă, deoarece ai Luna în semnul naşterii tale.

Bani şi carieră

Venus îi calcă pe urme Soarelui şi poposeşte duminică în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de socializare şi oratorice deja legendare pentru câteva săptămâni. Astfel, ai parte de mult succes în acele activităţi profesionale care implică să stabileşti şi să menţii contactul cu alţii.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi casă în care ajunge Venus mai simbolizează rudele apropiate şi prietenii vechi, semn că dacă te-a furat viaţa şi nu ai mai comunicat la fel de mult cu fraţii, surorile, verii şi amicii din copilărie, este indicat să îi cauţi mai des în perioada următoare. Îţi va face bine.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de duminică nu te surprinde într-o formă prea bună. Ai poate unele nemulţumiri sau frustrări pe plan personal care te ajung la finalul săptămânii şi nu le mai poţi trece cu vederea. Vezi exact ce-ţi lipseşte şi ajustează-ţi atitudinea vis-a-vis de acea chestiune pentru a atrage schimbări în bine.

Bani şi carieră

Venus ajunge duminică, ca Soarele marţi, în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că de weekend-ul acesta începând, ai parte de mai multe oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau înmulţire a economiilor realizate până acum. Caută să profiţi doar de acelea care merită într-adevăr efortul.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu influenţează acest sector de viaţă în nicio măsură la finalul acestei săptămâni, indiciu cum dispui de liberul arbitru pentru a uza cum crezi de cuviinţă de timpul tău liber. Indiferent că-l dedici mai mult prietenilor sau familiei, cert este că niciuna dintre tabere nu se va simţi neglijată.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Soarele de marţi începând şi cu Venus de duminică încolo în semnul naşterii tale, tonusul tău mental şi fizic este unul la înălţime. Aşa se face că nimic din ceea ce-ţi propui să faci la finalul acestei săptămâni nu te solicită prea tare. Fă ceva ce ai tot amânat.

Bani şi carieră

Aceleaşi amplasamente planetare te fac să impui respect pe plan profesional şi-ţi conferă o alură aparte. Dacă lucrezi cu oamenii, această atitudine te ajută să te faci remarcat(ă) şi să ţi se oferă prilejul să demonstrezi de ce anume eşti în stare. Profită de aceste rampe de lansare fără amânare.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot Venus şi Soarele sunt cele care îţi conferă mai multă trecere pe plan social şi te fac să ai parte de mai mulţi admiratori(oare) decât de obicei. Încrederea de sine pe care o emani îl face pe partener (dacă eşti într-o relaţie) să te vadă cu alţi ochi acum.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus ajunge duminică în casa subconştientului din horoscopul tău general, acolo unde Soarele se află de marţi, ceea ce înseamnă că se amplifică nevoia şi repulsia faţă de atenţie. Pe de-o parte, ţi-o doreşti, pe de alta, nu te simţi bine în pielea ta când toate reflectoarele sunt pe tine.

Bani şi carieră

În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, duminica vine cu urgenţe de ordin profesional şi/ sau cu ore suplimentare la serviciu. Nu te mira dacă familia îţi va reproşa faptul că nu poţi trasa nişte limite clare, lăsându-i pe superiori să abuzeze de bunul tău simţ. Gândeşte-te dacă au dreptate.

Familie, cuplu şi prieteni

Pentru alte Fecioare, seara zilei de sâmbătă poate aduce evenimente cu ştaif, de mare gală, care le permit să pună bazele unor relaţii de prietenie ce le pot aduce multe beneficii pe viitor. Te simţi bine primit(ă) şi în largul tău printre oameni influenţi, cu care împărtăşeşti valori şi principii.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

În conversaţiile purtate cu apropiaţii duminică, s-ar putea ca tensiunile să se transforme repede în conflicte în toată regula. Cum echilibrul este condiţia ta principală pentru a funcţiona bine ca individ, caută să nu arunci gaz pe foc, astfel încât să reuşeşti să aplanezi cearta înainte să se agraveze puternic.

Bani şi carieră

Cu Venus alături de Soare în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, indicat ar fi să faci o prioritate din iniţiativele colective, atragerea de sponsori şi networking-ul cu oamenii care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Cu sprijinul lor, ţi-ai putea vedea visurile cu ochii cât de curând.

Familie, preieteni şi cuplu

Aceeaşi casă mai simbolizează şi prietenii, indiciu cum că viaţa ta socială se îmbogăţeşte mult de duminică începând. Cunoşti persoane noi, iei contactul cu grupuri noi de persoane, descoperi compatibilităţi de caracter acolo unde te aşteptai mai puţin. Aşadar, poate n-ar fi rău să-ţi faci mai mult timp să ieşi.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt destul de indulgente cu tine pe acest plan. Nu te pun în situaţia de a-ţi face planuri de weekend de care nu te mai poţi ţine când ajungi la faţa locului, semn că depinde de tine cum dispui de nivelul tău de energie. Caută să te şi odihneşti.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta, banii ar putea reprezenta o problemă, mai ales dacă vrei să le faci celor dragi o surpriză. Vestea bună este că duminică pătrunde Venus în casa carierei, unde alături de Soare, te va ajuta să te afirmi şi să progresezi înspre statutul pe care ţi-l doreşti foarte mult.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi Venus te ajută să cunoşti şi să te apropii de unele figuri cu autoritate din comunitatea ta de duminică încolo. Pentru că trebuie să faci o figură frumoasă în astfel de cercuri, ai grijă cum te promovezi. Atrage atenţia asupra ta, dar lasă faptele să vorbească în locul tău.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Venus şi Soarele în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, nimeni nu te întrece când vine vorba de optimism. Emani o atitudine pozitivă prin toţi porii şi arareori poate fi cineva trist şi abătut în jurul tău. Caută să-ţi cultivi această stare de spirit un timp îndelungat.

Bani şi carieră

Aceleaşi planete creează un context favorabil deplasărilor în străinătate sau la mari distanţe de casă în interes profesional. La fel de norocoase sunt şi interacţiunile cu colegii de la compania-mamă de peste hotare, dacă participi la un team-building sau la o conferinţă organizată în afara ţării în perioada imediat următoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Atmosfera dintre tine şi cei dragi, respectiv partener poate fi tensionată duminica aceasta, dar nu-i decât ceva trecător. Pe fondul Soarelui şi al lui Venus în Leu, te înţelegi mai bine cu socrii sau reiei contactul pierdut cândva cu rudele dragi stabilite în străinătate sau la mare distanţă de casă.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca duminica aceasta să te ajungă oboseala şi din prea multă tensiune acumulată, să ajunge să te răsteşti în dreapta şi-n stânga. Exerciţiile de respiraţie şi un management mai atent al stresului te ajută să nu spui lucrurile pe care ai putea ajunge să le regreţi mai târziu.

Bani şi carieră

Venus ajunge duminică în casa banilor şi a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat cu terţe persoane, indiciu cum să tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri vă puteţi întâlni, din această zi încolo, cu oportunităţi de înmulţire a economiilor pe care le-aţi realizat împreună.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi Venus creează contextul propice ca tu şi persoana iubită să vă revitalizaţi viaţa intimă. Dacă s-a aşternut monotonia în dormitor ori s-au răcit lucrurile între voi, daţi dovadă de mai multă spontaneitate de duminica aceasta încolo. Nu va dura mult până când veţi redescoperi cât de mult vă potriviţi.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt reţinute în privinţa declaraţiilor referitoare la starea ta de spirit şi nivelul de energie de care te bucuri la finalul acestei săptămâni. Dar cum nu ai avut parte de o săptămână prea solicitantă şi aglomerată, se poate spune că bateriile tale sunt suficient de încărcate pentru orice activitate.

Bani şi carieră

Cu Venus alături de Soare în casa parteneriatelor, s-ar putea ca încă de duminica aceasta să primeşti indicii referitoare la posibilitarea stabilirii unei relaţii profesionale extrem de lucrative cândva în viitor apropiat. Nu-i exclus aşadar să te întâlneşti informal cu un client sau colaborator la finalul acestei săptămâni, poate duminică.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi Venus vine cu veşti bune pentru nativii(ele) acestui semn care sunt într-o relaţie sau care simt că sunt pregătite să intre într-una nouă după o perioadă relativ lungă de singurătate. Premisele sunt bune în ambele cazuri, fie că te regăseşti cu partenerul sau vrei să abordezi pe cineva special.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus poposeşte duminică în casa muncii din horoscopul tău general, acolo unde se întâlneşte cu Soarele. Rămân valide avertismentele pentru nativii(ele) acestui semn care suferă de afecţiuni cardiovasculare. Orele prânzului n-ar trebui să-i surprindă în plin soare, doarece riscul apariţiei unor neplăceri de ordin medical este destul de mare acum.

Bani şi carieră

Aceleaşi două planete au un efect benefic asupra randamentului tău. Dacă nu munceşti duminica aceasta, nu-ţi face griji pentru că le vei simţi efectul de luni începând. Propune-ţi aşadar o agendă stufoasă pentru prima zi a săptămânii viitoare. O vei duce la bun sfârşit fără să întâmpini prea mari probleme.

Familie, prieteni şi cuplu

Nativii(ele) acestui semn care lucrează duminică sau ajung la serviciu din cauza unei urgenţe îţi asumă de când pleacă de acasă riscul că familia le va aduce critici şi reproşuri odată ce se întorc acasă. Gândeşte-te dacă merită într-adevăr să-ţi sacrifici sfârşitul de săptămână doar de dragul avansării în carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici