HOROSCOP de weekend, 30-31 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele aduc în acest sfârşit de săptămână un plus de determinare în plan sentimental

Horoscop de weekend 30-31 martie. Sfârşitul acesta de săptămână se distinge prin intrarea lui Marte în Gemeni de vineri, fenomen astral care face ca Peştii, Gemenii, Fecioarele şi Săgetătorii să dea dovadă de mai multă determinare pe plan profesional, familial şi sentimental.

2316 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 30-31 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele aduc în acest sfârşit de săptămână un plus de determinare în plan sentimental

HOROSCOP zilnic. Horoscop de weekend, 23-24 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele prezic un sfârşit de săptămână cu răsfăţuri şi noi poveşti de dragoste

Horoscop Berbec 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta ai putea fi tentat(ă) să-ţi programezi o ieşire în natură sau o altă activitate de weekend care implică un volum destul de mare de exerciţiu fizic. Întrucât s-ar putea să nu stai tocmai bine cu îndemânarea, ai grijă să nu se ajungă la mici accidente din pricina neatenţiei.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să te întâlneşti cu persoane care te-ar putea sprijini în vederea lansării unui proiect, indicat este să programezi o întrevedere duminică. Intrarea lui Marte în casa comunicării te ajută să-şi susţii punctele de vedere, dar fereşte-te să nu ajungi să te cerţi. Uneori este greu să distingi limita.

Familie, prieteni şi cuplu

De duminică încolo, s-ar putea să ai parte de tensiuni în raport cu fraţii / surorile/ verii/ verişoarele sau vecinii. Poate eşti mult prea repezit(ă) la vorbă, lansându-te în declaraţii înainte să ceri lămuriri. Dacă ai avea mai multă răbdare, nu s-ar ajunge atât de des la tensiuni realmente inutile.

Horoscop Taur 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu acordă un interes special acestui sector al vieţii tale, merită menţionat faptul că nu ţi-ar strica să-ţi evaluezi puţin regimul alimentar. S-ar putea să existe aspecte care necesită să fie remediate pentru a te bucura de un stil de viaţă echilibrat. Gândeşte-te care sunt ele.

Bani şi carieră

Cu Marte de duminică încolo în casa banilor, se prea poate ca oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/sau valorificare a economiilor să apară încă de weekend-ul acesta. Este vorba, cel mai probabil, de unele activităţi extraprofesionale pe care le poţi face în timpul liber, în parteneriat poate cu alte persoane.

Familie, prieteni şi cuplu

Climatul cosmic al acestui sfârşit de săptămână pe plan sentimental şi familia este unul liniştit, care nu-ţi rezervă mari surprize. Vestea bună este că poţi dispune astfel oricum doreşti de timpul tău, fără riscul ca astrele să-ţi influenţeze în vreun fel succesul angajamentelor pe care ţi le-ai luat weekend-ul acesta.

Horoscop Gemeni 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de duminică te surprinde destul de energic(ă) în continuare, semn că bateriile te ţin încă să faci tot ceea ce ţi-ai propus pentru acest weekend. Important este să te gândeşti şi în ce scopuri le foloseşti pentru că există riscul să-ţi disipezi forţele fără a reuşi să realizezi ceva.

Bani şi carieră

Dacă mai ai chestiuni profesionale de rezolvat, caută să-ţi faci timp duminică pentru ele. Marte, planeta acţiunii, trece atunci în zodia naşterii tale, fapt pentru care poţi simţi un influx de energie care se poate dovedi de un augur din acest punct de vedere. Foloseşte-l într-o manieră cât mai productivă.

Familie, prieteni şi cuplu

Chiar şi cei dragi vor observa diferenţa pe care o face prezenţa acestui astru în semnul naşterii tale. Eşti mai spontan(ă), comunicativ(ă) şi dai dovadă de o atitudine voluntară în raport cu activităţile apropiaţilor zilele aceasta. Este evident că vrei să te implici cât poţi de bine pe aceste planuri.

Horoscop Rac 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

De duminică încolo, Marte te-ar putea încuraja să cultivi tipare de gândiri coercitive ori scenarii care mai de care mai rupte de realitate. Asigură-te că tot ceea ce-ţi trece prin cap este cernut printr-o sită a raţiunii şi nu laşi să treacă decât ceea ce este realist şi-ţi face bine.

Bani şi carieră

Planurile de viitor şi proiectele de grup se regăsesc pe lista ta de priorităţi de sâmbăta aceasta. Probabil că atunci te întâlneşti cu persoane interesate să investească în ideile tale de afaceri ori cu membrii de echipă, dacă ai reuşit să pui deja pe picioare ceva în colaborare cu alţii.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă de duminică începând nu prea eşti în apele tale, sâmbătă s-ar părea că eşti într-o formă suficient de bună încât să ieşi din carapace şi să te avânţi în jungla urbană plin(ă) de entuziasm. Fie că-ţi dai întâlniri cu prietenii sau cu o persoană specială, important e că ieşi.

Horoscop Leu 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea lui Marte în casa viitorului din horoscopul tău general te face mai optimist(ă) cu privire la ziua de mâine, dar este important să păstrezi proporţiile. Există riscul să-ţi faci idei nerealiste despre cum vor evolua lucrurile pe un plan sau altul şi să rămâi dezamăgit(ă). Ia-ţi măsuri de precauţie.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta, duminică mai ales, s-ar putea să-ţi vină tot felul de idei despre cum poţi să începi să derulezi o activitate ca liber profesionist. Caută să te întâlneşti cu prietenii care lucrează în domenii conexe şi cere-le un sfat despre cum ai putea să-ţi faci debutul pe acel plan.

Familie, prieteni şi cuplu

Concentrează-te mai mult pe plan sentimental sâmbăta aceasta şi dedică-i timp partenerului. Poate n-ar strica să faceţi ceva special împreună pentru ca acest weekend să fie unul memorabil. Duminică, încearcă să te vezi cu prietenii, mai ales cu aceia cu care nu te-ai mai întâlnit de o vreme cam îndelungată.

Horoscop Fecioară 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta se doreşte să acorzi o atenţie specială acestui sector de viaţă. Fie că te confrunţi cu unele neplăceri de ordin medical sau nu, este important să te odihneşti cţt trebuie şi să ai mare grijă cu alimentaţia. Ai mai multă încredere în remediile naturiste de prevenţie a afecţiunilor.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, ai putea fi tentat(ă) să încerci o tehnică de lucru nou ori să implementezi o strategie care crezi că te-ar ajuta să optimizezi anumite procese. Nu renunţa chiar dacă nu dă rezultatele la care te-ai aşteptat. S-ar putea să necesite doar puţină muncă de rafinare suplimentară.

Familie, cuplu şi prieteni

Intrarea lui Marte în casa figurilor de autoritate din viaţa ta poate atrage atenţia asupra relaţiei tale cu tatăl sau un alt apropiat de la care aştepţi, mai mult sau mai puţin vădit, confirmare. Pe fondul succeselor tale pe plan profesional, s-ar putea îmbunătăţi, dar stai totuşi cu ochii-n patru.

Horoscop Balanţă 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Marte în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, stai bine cu moralul duminica aceasta şi ai o perspectivă pozitivă asupra a tot ceea ce te înconjoară. Dacă nu ţi-e felul să fii aşa, urmăreşte să lucrezi la mentalul tău şi să adopţi o atitudine pozitivă pe viitor.

Bani şi carieră

S-ar putea ca duminica aceasta să se ivească oportunitatea de a participa la cursuri de perfecţionare continuă ori de dezvoltare personală. Oricare ar fi situaţia, cert este că ţi se oferă oportunitate să te concentrezi pe evoluţia ta, fapt care-ţi poate aduce multe beneficii nebănuite pe plan profesional şi personal.

Familie, preieteni şi cuplu

Cu Luna în casa iubirii şi a copiilor sâmbăta aceasta, indicat ar fi să petreci mai mult timp cu partenerul şi cei mici atunci. Gândeşte-te la o activitate de weekend care v-ar face plăcere în aceeaşi măsură. Ceva activ, care să vă pună sângele în mişcare, nu v-ar strica deloc.

Horoscop Scorpion 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea lui Marte în Gemeni de duminica aceasta te-ar putea arunca într-un vortex de trăiri şi emoţii în ultima zi a acestei săptămâni. S-ar putea să-ţi fie greu să-ţi dai seama ce simţi şi cum anume ţi-ai putea restabili echilibrul la nivel mental. Caută prima dată să reduci aspectele toxice.

Bani şi carieră

Duminica aceasta ţi-ar putea veni unele idei despre cum anume tu şi partenerul v-aţi putea rotunji veniturile împreună. Fie că este vorba de o investiţie comună în ceva lucrativ sau decideţi să transformaţi o pasiune într-o afacere, cert este că trebuie să învăţaţi să funcţionaţi ca o echipă şi profesional.

Familie, prieteni şi cuplu

Prezenţa Lunii sâmbăta aceasta în casa familie îţi atrage atenţia asupra acestui sector de viaţă. Caută să-i incluzi pe cei dragi în planurile tale din acea zi. Duminică însă, vine vremea să faci ceva doar tu cu persoana iubită. V-ar prinde bine o cină romantică sau o ieşire în oraş.

Horoscop Săgetător 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu te supun weekend-ul acesta riscului de a experimenta neplăceri de ordin medical. Cu toate acestea, merită menţionat faptul că este important să-ţi gestionezi energia într-o manieră responsabilă. Trebuie să împleteşti armonios distracţia cu munca, deci caută să te asiguri că dispui de suficientă energie să susţii ambele activităţi.

Bani şi carieră

Duminica aceasta, pe fondul intrării lui Marte în Gemeni, s-ar putea să faci primii paşi în direcţia legării unor parteneriate lucrative. Weekend-ul acesta va fi vorba probabil doar de o întâlnire neoficială, dar cu siguranţă va merge suficient de bine încât să vă revedeţi săptămâna viitoare pentru a stabili detalii.

Familie, prieteni şi cuplu

Se anunţă veşti bune weekend-ul acesta pentru nativii(ele) acestui semn care încearcă să ducă relaţia de cuplu la un nivel superior sau să facă o mişcare decisivă în direcţia unei persoane speciale. O simplă invitaţie în oraş este suficientă pentru a punte în mişcare lucrurile în favoarea vieţii tale sentimentale.

Horoscop Capricorn 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Marte poposeşte în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că ultima zi a acestei săptămâni ar trebui să marcheze debutul unei perioadă în care mizezi mai mult decât de obicei pe odihna activă. Fă mai multă mişcare pentru a te menţine în formă fizic, dar şi mental.

Bani şi carieră

Acelaşi astru poate avea un efect benefic asupra randamentului tău la serviciu. Dacă munceşti duminică sau nu ai niciun plan pentru acea zi, s-ar putea să fii suficient de motivat(ă) pentru a lua avânt cu treaba de săptămâna viitoare. În felul acesta, agenda ta de luni va fi mai aerisită.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă astrele lasă la latitudinea ta modul în care îţi petreci timpul liber, nu acelaşi lucru se poate spune despre ziua de duminică. Atunci fie te ocupi de chestiuni profesionale ori te achiţi de unele treburi gospodăreşti. Cert este oricum că familia se declară mulţumită de prestaţia ta acasă.

Horoscop Vărsător 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca în prima parte a zilei de sâmbătă să nu te simţi neapărat în largul tău. Persişti poate în nişte gânduri nu prea pozitive, fapt ce se schimbă abia pe seara acelei zile, moment în care s-ar recomanda să petreci timp în compania unor persoane vesele şi optimiste.

Bani şi carieră

Nu se întrevăd mari schimbări pe aceste planuri cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Merită menţionat însă faptul că s-ar putea să te tenteze o sesiune prelungită de cumpărături sâmbătă. Gândeşte-te bine însă dacă poţi susţine astfel de răsfăţuri costisitoare în această perioadă. Poate ar fi mai bine să aştepţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Trecerea lui Marte în casa iubirii şi a copiilor poate aduce noutăţi care schimbă dinamica pe plan sentimental. Ai mai multă energie de oferit celor dragi, ceea ce te aduce mai aproape de ei. Ai grijă totuşi ca odată cu ea să nu vină şi un nivel crescut de tensiune.

Horoscop Peşti 30-31 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă se poate instala o stare de spirit ciudată în ceea ce te priveşte, iar ea riscă să se prelungească până duminică dacă nu faci ceva în acest sens. Nu te izola-n casă, ieşi pe afară, bucură-te de cei dragi. Îţi faci mai mult rău dacă te desprinzi de lume.

Bani şi carieră

Aceia(lea) născuţi(te) în acest semn pe care sâmbăta sau primei ei jumătate îi surprinde la serviciu s-ar putea bucura de mult spor pe plan profesional, mai ales dacă lucrează într-o colectivitate sau în cadrul unui proiect de grup. Este ceva din energia celorlalţi care le face extrem de bine acum.

Familie, prieteni şi cuplu

Intrarea lui Marte în casa familiei din horoscopul tău general atrage atenţia asupra acestui sector de viaţă. Acolo atmosfera se dinamizează, dar este nevoie de implicarea ta pentru ca lucrurile să ducă într-o direcţie bună. Caută să eviţi conflictele şi să readuci surprizele şi noutatea în raport cu cei dragi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici