HOROSCOP de weekend, 4 - 5 mai 2019, cu Anca Martin: Un sfârşit de săptămână reuşit, cu bună dispoziţie şi energie din plin

HOROSCOP de weekend, 4 - 5 mai 2019. Cu toate că se desăvârşeşte abia duminică, Luna Nouă din Taur se face simţită şi sâmbătă. Zodiilor de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii) li se oferă un cec în alb pentru a rescrie unele poveşti personale, filozofii de viaţă sau capitole din povestea lor de dragoste. Pe de altă parte, cele Fixe (Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii) ar putea fi mai (pre)ocupaţi ca oricând de orice înseamnă familie, carieră şi relaţia cu ceilalţi.

2511 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 4 - 5 mai 2019, cu Anca Martin: Un sfârşit de săptămână reuşit, cu bună dispoziţie şi energie din plin

HOROSCOP de weekend, 4 - 5 mai 2019

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că Luna Nouă nu te afectează direct pe acest plan, s-ar putea să-i resimţi influenţa weekend-ul acesta. Efectul s-ar putea să fie unul binevenit întrucât îţi aduce un plus de energie. Caută totuşi să nu-ţi iei prea multe angajamente sociale pentru că rişti să te oboseşti prea tare.

Bani şi carieră

Luna Nouă de duminică se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca oportunităţile de valorificare a economiilor şi suplimentare a bugetului să nu te ocolească weekend-ul acesta. Trebuie doar să ai agilitatea de a profita de ele în timp util.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu toate că această lunaţie nu trimite energii în acest sector de viaţă, s-ar putea totuşi să dai dovadă de un simţ al posesiunii mai pronunţat decât de obicei. Ca partenerul să nu se simtă sufocat, încearcă să nu exagerezi cu dovezile de afecţiunea prea evidente şi nu fă scene.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Nouă de duminică se desăvârşeşte tocmai în semnul naşterii tale, fapt pentru care s-ar putea să resimţi cel mai puternic din toate zodiile acest eveniment astral. S-ar putea să se manifeste ca o creştere treptată a nivelului de energie pe care tu ar trebui s-o gestionezi cât mai eficient.

Bani şi carieră

Acest eveniment astral atrage tot weekend-ul atenţia asupra ta dacă îţi petreci zilele de sâmbătă la serviciu sau în contexte profesionale. Caută să te remarci într-un mod pozitiv. Siguranţa de sine de care dai dovadă, împletită cu simţul practic, te fac un/ o profesionist(ă) la mare căutare în domeniul tău.

Familie, prieteni şi cuplu

Şarmul şi carisma care te scot din anonimat pe planul carierei s-ar putea să facă minuni şi pe plan sentimental, mai ales în cazul nativilor(elor) single ai(le) acestui semn. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată, s-ar putea ca flacăra să se reaprindă fără mari dificultăţi între tine şi persoana iubită.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Casa în care se formează Luna Nouă duminică simbolizează, printre altele, subconştientul, indiciu cum că ai putea avea tendinţa să persişti în tipare de gândire coercitive şi înguste weekend-ul acesta. Caută să te deschizi la experienţe noi şi te vei deprinde cu gustul lor fără să depui prea mult efort.

Bani şi carieră

Sectorul de viaţă energizat de Luna Nouă mai semnifică şi competiţia neloială sau duşmanii ascunşi, semn că zâmbetele aparent binevoitoare cu care eşti întâmpinat(ă) la serviciu s-ar putea să nu vină la pachet cu intenţii de aceeaşi natură. Caută să-ţi iei unele măsuri de precauţie şi nu te încrede-n oricine.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi casă astrologică mai reprezintă şii sentimentele ascunse, semn că idilele şi relaţiile ascunse de ochii curioşilor ar putea prospera weekend-ul acesta. Atâta timp cât nimeni nu are de suferit pe urma lor, n-ai niciun motiv să crezi că se vor întoarce împotriva ta la un moment dat în viitor.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Nouă de duminică marchează debutul unei perioade în care eşti mai optimist(ă) cu privire la viitor şi ce ar putea aduce el în viaţa ta. Important este să nu-ţi faci idei fixe despre perspectivele sale şi să fii disponibil(ă) să te adaptezi la absolut orice. Ţine doar de voinţă.

Bani şi carieră

Cum casa în care se desăvârşeşte Luna Nouă de duminică simbolizează planurile de viitor şi proiectele de grup, s-ar putea ca weekend-ul acesta să fii destul de ocupat cu finisarea unor strategii sau direcţii de evoluţie împreună cu coechipierii sau sponsorii. Deschide-te la viziuni noi şi caută să le înţelegi.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Nouă de duminică pune accentul pe viaţa socială în acest sfârşit de săptămână. N-ar strica să-ţi faci timp să ieşi cu gaşca şi să te vezi cu acei prieteni cu care nu te-ai mai întâlnit de multă vreme. Discuţiile cu ei îţi oferă un suflu proaspăt şi-ţi aduc inspiraţie.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Ce-i drept, Luna Nouă de duminică n-ar trebui să-ţi influenţeze acest aspect al vieţii, dar s-ar putea ca perspectiva responsabilităţilor care-ţi atârnă pe umeri weekend-ul acesta să-ţi producă dureri de cap... la propriu. Caută să le iei ordonat, încetul cu încetul şi nu lua-n spate mai mult decât poţi duce.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi în acest sfârşit de săptămână, Luna Nouă te poate cadorisi cu oportunităţi de a ieşi la rampă pe plan profesional. Îţi joci cărţile bine şi obţii o trecere mai mare în faţa superiorilor şi mai multă credibilitate în raport cu factorii de decizie de la locul de muncă.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Nouă de duminică te poate ajuta, de asemenea, să obţii accesul în cercuri de persoane influente care te pot ajuta să accezi pe scara socială. Nu va fi uşor să te obişnuieşti cu eticheta lor, dar dacă eşti atent(ă), te vei deprinde cu ea extrem de uşor şi repede.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Nouă de duminică se perfectează tocmai în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar lecţia pe care încearcă să ţi-o transmită este că ar trebui să mizezi mai mult în perioada următoare pe consolidarea unui nivel ridicat de stabilitate în viaţa ta. Investeşte în tot ce-i durabil.

Bani şi carieră

Pe fondul acestei lunaţii, s-ar putea ca weekend-ul acesta să te deplasezi la distanţe mari în interes de serviciu sau să susţii examene în vederea obţinerii unor calificări pe plan profesional. În orice caz, cert este că ai multe câştigat dacă te concentrezi pe studiu în acest sfârşit de săptămână.

Familie, cuplu şi prieteni

Luna Nouă de duminică poate marca debutul unui capitol favorabil în viaţa nativilor(elor) acestui semn implicaţi(te) în relaţii la distanţă sau cu persoane de altă naţionalitate şi/ sau religie. De asemenea, se pot constata unele progrese în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Se mai amortizează din animozităţi perioada aceasta.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna Nouă în casa transformărilor, weekend-ul acesta nu poate fi decât intens pentru tine. Pentru că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, ar fi de dorit să nu pui la suflet orice eveniment sau vorbă care te deranjează. Filtrează-le, selectează-le şi procesează doar ceea ce merită cu adevărat.

Bani şi carieră

Pe fondul acestei lunaţii, s-ar putea ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să aflaţi despre existenţa unor oportunităţi de a vă suplimenta resursele deţinute la comun ori de a valorifica economiile sau profiturile realizate până acum. Discutaţi opţiunile, dar lăsaţi deciziile pe mai încolo. Nu vă presează nimic.

Familie, preieteni şi cuplu

Luna Nouă te poate ajuta să duci relaţia cu partenerul la un alt nivel în acest sfârşit de săptămână. Pentru a-i înlătura orice dubiu, este suficient să-i demonstrezi că te vei îngriji de siguranţa sa şi că te vei străduii să nu-i lipsească nimic. Faptele valorează mai mult ca vorbele.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că Luna Nouă se perfectează în semnul opus pe cercul zodiacal celui în care te-ai născut tu, mai mult ca sigur că-i vei resimţi efectele pe plan personal. În cel mai bun caz, îţi conferă un tonus bun, dar aşteaptă-te, de asemenea, la scenariul în care eşti hipersurescitat(ă).

Bani şi carieră

Luna Nouă îşi face simţită influenţa în casa partenerilor de afaceri şi a clienţilor, semn că weekend-ul acesta s-ar putea să te întâlneşti cu ei fie formal, fie informal. Cert este că discuţiile se vor dovedi de bun augur şi vor pune bazele unor negocieri importante în cursul săptămânii viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment astral face din relaţia cu partenerul o prioritate pentru tine. S-ar putea ca, cel puţin weekend-ul acesta, succesul cuplului vostru să se măsoară în nivelul de siguranţă pe care i-l oferiţi celui drag. Predictibilitatea pare a fi deci un ingredient pozitiv pentru voi în acest sfârşit de săptămână.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Simbolistica sectorului de viaţă în care se formează Luna Nouă de duminică include şi sănătatea, semn că segmentele de corp vizate weekend-ul acesta sunt gâtul şi corzile vocale. Protejează-ţi într-un fel sau altul vocea şi tratează-te la timp dacă simţi că te-ai pricopsit cu o viroză respiratorie cândva de curând.

Bani şi carieră

Luna Nouă poate produce efecte şi pe planul muncii, încurajând o creşte treptată a productivităţii pe plan profesional. Cu toate că nu faci mari schimbări în ceea ce priveşte tehnicile de lucru sau abordarea per ansamblu, s-ar putea ca rezultatele pe care le obţii să fie totuşi mult mai bune.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment astral îţi atrage atenţia asupra modului în care te raportezi la treburile gospodăreşti şi chestiunile familiale care depind de tine. Nu lăsa nimic din ceea ce trebuie să rezolvi la coada listei de priorităţi pentru că s-ar putea ca angajamentele să se tot adune, iar reproşurile să crească.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna Nouă în casa plăcerilor din horoscopul tău general, acest sfârşit de săptămână nu poate fi decât unul reuşit, dat fiind că tronează atunci buna dispoziţie şi un nivel ridicat de energie. Caută totuşi să-ţi satisfaci dorinţele păstrând totuşi unele proporţii şi un anumit nivel de moderaţie în toate.

Bani şi carieră

Orice plan care urmăreşte să transforme o pasiune într-o afacere este susţinut intens de astre astăzi. În anumite cazuri, jocurile de noroc pot aduce câştiguri însemnate acelora care se îndeletnicesc cu astfel de preocupări. Aceasta nu reprezintă totuşi o garanţie, ci o chestiune de şansă, care se întâmplă total aleator.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Nouă atrage atenţia şi asupra relaţiior cu persoana iubită şi cu copiii. Atâta timp cât legăturile cu ei se construiesc pe baze solide, puteţi evolua mult împreună. Asiguraţi-vă weekend-ul acesta că nivelul vostru de implicare este asemănător şi că vă doriţi aceleaşi lucruri pe termen mediu, dar şi lung.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Nouă poposeşte duminică în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea induce o stare de nostalgie vis-a-vis de unele momente plăcute petrecute acum mulţi ani în compania unei rude apropiate care nu se mai află astăzi între noi. Gândeşte-te care a fost lecţia sa pentru tine.

Bani şi carieră

Acelaşi eveniment astral favorizează orice iniţiativă imobiliară, fie că presupune înstrăinarea unui teren, închirierea unui imobil sau contractarea unui spaţiu de birouri. La fel de susţinute sunt şi amenajările sau redecorările, deci caută să acorzi o parte din timpul tău unor astfel de proiecte dacă se află pe agenda ta.

Familie, prieteni şi cuplu

Sectorul de viaţă în care îşi face cel mai puternic simţită prezenţa Luna Nouă este, fără doar şi poate, cel familial. Este drept că, în privinţa unor aspecte, părinţii sau figurile de autoritate de viaţa ta sunt conservatoare, dar ceva din comportamentul lor îţi potenţează totuşi încrederea în propria persoană.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna Nouă în casa comunicării şi a socializării, aşteaptă-te să cunoşti weekend-ul acesta persoane care îşi pot pune amprenta serios pe evoluţia ta personală în următoarea perioadă. Acest lucru se datorează faptului că te ajută să te eliberezi de unele dubii şi să le transformi pe nesimţite în certitudini.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbătă sau duminică, profită de energia Lunii Noi şi programează atunci pitch-uri, şedinţe, negocieri sau întâlniri importante cu potenţiali clienţi, sponsori sau colaboratori. S-ar putea să legi nişte relaţii care se vor dovedi nu doar foarte trainice, ci şi extrem de lucrative pe termen lung şi foarte lung.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Nouă de duminica aceasta caută, de asemenea, să-ţi aducă aminte de acele figuri importante din viaţa ta pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme. Este vorba de fraţi, surori, veri, verişoare, vecini sau prieteni din copilărie, cu care ai tot amânat să te vezi de ceva timp încoace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici