Video METEO, 9 septembrie 2019: Vreme călduroasă în sud, ploi în vest şi centru

Vremea va fi călduroasă azi în sudul ţării, unde maximele ajung până la 31 de grade Celsius.

641 afișări

ROMÂNIA, JOI

În vestul, nord-vestul şi centrul ţării vor fi averse, descărcări electrice iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla cu putere în toate regiunile. 24 de grade Celsius se vor înregistra la Suceava, 27 la Satu Mare şi Târgu Jiu, 28 la Bacău, Deva şi Ploieşti şi 26 de grade Celsius la Constanţa.

La noapte viteza vântul va mai scădea în intensitate dar ploile rămân prezente în vestul şi centrul ţării. Temperatura va scădea până la 5 grade Celsius în Transilvania şi va fi de 19 grade în sudul ţării. 10 grade Celsius se vor înregistra la Timişoara şi Braşov, 12 la Cluj Napoca, 13 grade la Vaslui şi 14 la Craiova şi Galaţi.

BUCUREŞTI

În Capitală vrremea va fi frumoasă azi cu cer variabil, mai mult senin, şi vânt slab până la moderat. Maxima zilei va fi de 29 de grade iar la noapte se vor înregistra 14 grade Celsius. În următoarele zile cerul rămâne mai mult senin iar maximele rămân în jurul valorii de 29 de grade Celsius.

LITORAL

Pe litoral vremea va fi frumoasă azi. Cerul se anunţă variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. temperatura aerului nu va trece însă de 27 de grade Celsius. La noapte cerul se va înnora iar minima termică va fi de 16 grade.

 

 


 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici