Video METEO #azi 1 octombrie 2019: Vreme frumoasă şi foarte caldă

Vremea va fi şi azi frumoasă şi mai caldă decât normalul perioadei.

296 afișări

ROMANIA, LUNI

Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va avea intensificări în prima parte a zilei în zona montană înaltă. Maximele termice se vor încadra între 20 şi 29 de grade Celsius.

La noapte cerul se menţine senin în toată ţara, iar vântul va sufla slab. Minimele vor ajunge la 1 grad Celsius în Transilvania, unde sunt şi condiţii de ceaţă. În restul ţării, temperaturile se vor încadra între 6 şi 17 grade.

BUCURESTI

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă azi şi mâine, cu cer senin şi maxime ce vor ajunge la 30 de grade Celsius. Joi, cerul devine noros şi sunt prognozate ploi torenţiale şi descărcări electrice în a doua parte a zilei. Temperatura se va menţine mai ridicată decât normalul perioadei, în jur de 30 de grade Celsius.

MUNTE

Vremea va fi frumoasă şi în zonele montane. Cerul va fi variabil dar vântul va sufla cu intensificări pe crestele înalte. Maximele vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade iar minimele între 4 şi 10 grade Celsius.

ÎN ŢARĂ

De mâine revin ploile în ţara noastră, mai întâi în vest, nord şi la munte. Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât normalul perioadei, şi vor ajunge la 32 de grade Celsius mai ales în Lunca Dunării. Joi ploile se extind spre centrul ţării iar seara vor cuprinde toată ţara. Vântul va sufla cu putere şi poate lua aspect de vijelie iar maximele vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade. La munte, la peste 2,500 de metri altitudine, sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici