Video Meteo #azi: Vremea redevine călduroasă de astăzi/ Maximele termice ale zilei

Vremea redevine călduroasă de azi, chiar caniculară la cîmpie şi podiş. Disconfortul termic va fi accentuat în aceste regiuni. Cerul va fi mai mult senin la nivelul întregii ţări, iar vântul va sufla slab şi moderat, transmite ANM.

652 afișări

ROMÂNIA

Vremea redevine călduroasă de azi, chiar caniculară la cîmpie şi podiş. Disconfortul termic va fi accentuat în aceste regiuni. Cerul va fi mai mult senin la nivelul întregii ţări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maximele termice se vor încadra între 29 şi 36 de grade Celsius, cu 30 de grade la Craiova, Braşov şi Suceava, 32 de grade la Vaslui şi Ploieşti şi 33 de grade la Galaţi.

Noaptea care urmează va fi una caldă la nivelul întregii ţări. Cerul va fi senin, nu sunt condiţii de precipitaţii, iar vântul va sufla slab. Minimele termice se vor încadra între 9 şi 25 de grade, cu 14 grade la Braşov, 18 la Bacău şi Satu Mare, şi 21 de grade pe litoral.

BUCUREŞTI

În Capitală săptămâna începe cu vreme frumoasă care va devenie caniculară la orele amiezii când este prognozată o maximă de 34 de grade.  Indicele temperatură-umeazeală va depăşi pragul de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Vremea se va păstra călduroasă şi în zilele următoare, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar temperaturile vor ajunge la 35 de grade Celsius. Nopţile vor fi senine cu temperaturi de 18-20 de grade.

LITORAL

La malul mării cerul va fi variabil, azi, mai mult senin, iar temperatura aerului va urca până la 29 de grade Celsius. Vântul va sufla slab şi moderat. La noapte cerul va fi mai mult senin în toate staţiunile, iar minima termică va fi de 20 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici