Video METEO de weekend, 21 - 22 septembrie 2019: Vreme răcoroasă în toată ţara

Astăzi meteorologii anunţă vreme răcoroasă în toată ţara. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în estul, sud-est ţării şi pe crestele montane.

531 afișări

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME RĂCOROASĂ ÎN TOATĂ ŢARA

Maximele zilei se vor încadra între 14 şi 24 de grade.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

VREME RECE, TEMPERATURI SCĂZUTE

La noapte vremea va fi rece, cu temperaturi minime cuprinse între 2 şi 12 grade. Cele mai scăzute valori vor fi în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vom avea -4 grade. Izolat în depresiuni şi se va produce brumă şi ceaţă.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE

Duminică vremea se mai încălzeste şi vom avea valori termice normale pentru această perioadă. Maximele zilei se vor încadra între 18 şi 26 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile minime se vor încadra între 0 şi 14 grade.

BUCUREŞTI

TEMPERATURI ÎN CREŞTERE

În Capitală vremea va fi răcoroasă, cu cer senin şi vânt care va sufla slab până la modertat. Duminică vremea se încălzeşte uşor şi vom avea maxime de 25 de grade. În prima zi a săptămânii viitoare temperaturile continuă sa crească până la 27 de grade.

LITORAL

VREME RĂCOROASĂ, VÂNT MODERAT

Pe litoral meteorologii anunţă vreme răcoroasă, cu cer variabil şi vânt moderat. Temperaturile maxime vor fi de 19 grade, iar cele  minime de 10 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

PLOI LA MUNTE ŞI ÎN REGIUNILE INTRACARPATICE

Luni temperaturile continuă să crească şi vom avea maxime de 27 de grade. Cerul va fi variabil, noros la munte şi în regiunile intracarpatice, unde vor fi averse. Minimele zilei se vor încadra între 3 şi 17 grade cu cele mai mici valori în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici