Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 3 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

472 afișări

Avertizare de ploi torenţiale şi furtună în 16 judeţe începând de la ora 13.00, până mâine la ora 10:00. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, la început în zona Carpaţilor Orientali şi în Moldova, apoi local şi în Transilvania.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) are pe ordinea de zi a şedinţei de azi cererea de renunţare la demisia din magistratură a Danei Gîrbovan. Dana Girbovan a anunţat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis respingerea numirii acesteia în funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură.

Inspectoratul de Jandarmi Olt a început o anchetă la Detaşamentul Caracal după ce mai mulţi jandarmi şi-au făcut selfie cu doi tineri evadaţi din Centrul Educativ Buziaş, judeţul Timiş, pe care i-au prins. Purtătorul de cuvânt al IJJ Olt Mihai Iuliana declarat, că este vorba de afectarea imaginii instituţiei în urma fotografiilor realizate alături de deţinuţii evadaţi.

Rămăşiţele pământeşti ale Reginei Elena, mama Regelui Mihai I al României, vor fi repatriate în toamna acestui an şi duse la Curtea de Argeş, în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală. La 71 de ani de la plecarea în exil şi la 37 de ani de la decesul Reginei Elena, principesa Margareta, Custodele Coroanei, a decis aducerea rămăşiţelor pământeşti ale bunicii sale.

Tragedie în estul Chinei unde opt copii au murit într-un atac desfăşurat la o şcoală din provincia Hubei, în prima zi de şcoală, au informat autorităţile. Potrivit autortiăţilor un suspect a fost deja reţinut, relatează CNN.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici