Anelka a plecat la Londra după excluderea din lotul Franţei de la CM

Atacantul Nicolas Anelka, exclus din lotul naţionalei Franţei, după ce presa franceză a dezvăluit că l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech în timpul unui meci de la Cupa Mondială din Africa de Sud, a ajuns, luni dimineaţă, pe aeroportul Heathrow din Londra.

16 afișări
Imaginea articolului Anelka a plecat la Londra după excluderea din lotul Franţei de la CM

Anelka a plecat la Londra după excluderea din lotul Franţei de la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul echipei Chelsea a plecat de la aeroport la scurt timp după ora locală 07.00 (06.00 GMT), după un zbor de la Cape Town, Africa de Sud.

Duminică, jucătorii echipei Franţei au refuzat să se antreneze în semn de protest faţă de excluderea din lot a lui Anelka.

Potrivit cotidianului L'Equipe, Anelka l-a insultat pe Domenech la pauza meciului Franţa -Mexic, pierdut, joi, de selecţionata franceză cu scorul de 0-2, în grupa A a Cupei Mondiale, după ce tehnicianul a încercat să-l repoziţioneze tactic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici