Medie de peste două goluri pe meci în primele 40 de meciuri de la CM

Cupa Mondială din Africa de Sud a înregistrat o medie de 2.08 goluri pe meci în primele 40 de partide disputate până acum, ediţia din 2010 fiind încă cea mai slabă din acest punct de vedere în comparaţie cu ultimele nouă turnee ale celei mai importante competiţii fotbalistice.

12 afișări
Imaginea articolului Medie de peste două goluri pe meci în primele 40 de meciuri de la CM

Medie de peste două goluri pe meci în primele 40 de meciuri de la CM (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, cea mai slabă medie de goluri în ultimii 28 de ani se înregistrase la ediţia din Italia 1990, 2.21 de goluri media în cele 52 de meciuri disputate. Cea mai ridicată medie de goluri a fost la Cupa Mondială din 1982, din Spania, 2.81 goluri marcate pe partidă.

Totuşi, Mondialul din Africa de Sud a înregistrat o creştere considerabilă a mediei de goluri marcate după primele 16 meciuri, când media era de doar 1.56 reuşite pe partidă.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici