Michael Ballack: Germania a regresat după meciul strălucitor cu Australia

Mijlocaşul Michael Ballack, absent la Cupa Mondială din cauza unei accidentări, a declarat că reprezentativa Germaniei a regresat după ce a făcut un meci strălucitor cu Australia, la turneul final din Africa de Sud.

11 afișări
Imaginea articolului Michael Ballack: Germania a regresat după meciul strălucitor cu Australia

Michael Ballack: Germania a regresat după meciul strălucitor cu Australia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Germania a început turneul final cu o victorie strălucitoare împotriva Australiei, însă a regresat. Echipa trebuie să îşi amelioreze jocul. Este foarte important ca Bastian Schweinsteiger să fie în formă. Fără el, ar fi dificil", a spus Ballack.

Germania va întâlni Anglia, duminică, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud. Fostul mijlocaş al echipei engleze Chelsea Londra a vorbit, în presa britanică, despre rivalitatea celebră dintre nemţi şi englezi: "După patru ani petrecuţi la Londra, pot spune că suporterii englezi şi cei germani nu au ajuns încă la stadiul de a sta împreună, înainte de un meci direct, ciocnind o bere".

Ultima oară când Germania şi Anglia s-au întâlnit la un turneu final, Campionatul European din 2000, în oraşul belgian Charleroi, unde s-a disputat partida, au izbucnit violenţe stradale între fanii celor două reprezentative.

Ballack a mai spus că va merge în Africa de Sud, pentru a fi alături de echipa sa, începând cu faza sferurilor de finală, mijlocaşul fiind convins că selecţionata Germaniei va elimina Anglia de la turneul final.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici