Partidele de la Cupa Mondială vor fi transmise în sistem 3D în cinematografele din Coreea de Sud

Meciurile de la Cupa Mondială din Africa de Sud vor fi transmise în direct în sistem 3D în cinematografele din Coreea de Sud, pentru a atrage "lumea la spectacol", a anunţat, marţi, presa locală, informează AFP.

17 afișări
Imaginea articolului Partidele de la Cupa Mondială vor fi transmise în sistem 3D în cinematografele din Coreea de Sud

Partidele de la Cupa Mondială vor fi transmise în sistem 3D în cinematografele din Coreea de Sud (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Marile lanţuri de cinematografe precum GCS, Lotte Cinema şi MegaBoxd au ajuns la un acord cu SBS, deţinătorul drepturilor exclusive de transmitere a meciurilor în statul asiatic, pentru difuzarea în direct în sistem 3D pe sute de ecrane din ţară, a anunţat agenţia de presă Yonhap.

"Lumea nu vine la spectacole când Coreea de Sud are meciuri, aşa că ne-am decis să transmitem partidele pe ecranele noastre, iar acesta este cel mai bun mod de a urmări un eveniment sportiv", a anunţat responsabilul de presă al GCS, Park Hye-Young.

Experienţa transmiterii meciurilor de fotbal pe ecranele de cinema a fost introdusă cu succes la ediţia din 2002 a Cupei Mondiale, care a fost găzduită de Coreea de Sud şi Japonia.

Totuşi, la ediţia din 2002, accesul spectatorilor în săli a fost liber, în timp ce acum se va plăti un bilet de intrare.

Coreea de Sud face parte din grupa B, alături de naţionalele Greciei, Argentinei şi Nigeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici